Laatste nieuws

Gezellig Pleintje Open 2014

Vrijdags werd afgetrapt met een DJ-wedstrijd. Alle deelnemers kregen twee maal de tijd om hun muziekkeuze ten gehore te brengen. Joost Lubbers, Dion Evers, Willem Meijer en duo Gerrit Stormink & André Oosterveld streden om deze titel en de bokaal. Door deskundige jury, bestaande uit Gerard Enzerink & Bert Stoeten en door middel van stembriefjes werd de uitslag op gemaakt. Gerrit & Andre waren de winnaars.

PleintjeOpenZaterdag stond er een druk programma voor de boeg. Vanaf half drie begon het Jeu de Boules toernooi met maar liefs 21 koppels en het mini-volleybal voor de jeugd. Vanaf 16.00 uur begon de zeskamp voor de jeugd en volleybal voor de ouderen, hieraan deden 10 teams mee, met leuke muziek van Wim Timmer. De Badmutsen uit Eefde wonnen het volleybaltoernooi gevolgd door Team 2 en 3e werd De Brandweer en De Gorsselnarren veroverden 4e plek. De Jeu de Boule werd gewonnen door Jan Stegeman & Reinie Bruggeman. Zij lieten Fred & Fred ten Tusscher en Hans Severein & Jos ten Zijthof achter zich. 
Om 20.00 uur nam de band ‘Kiek Doar Es’ het over.

Al met al, allemaal reuze gezellig en het Pleintje Open Comité kan terug kijken op een geslaagd weekend. Met dank aan alle sponsoren die dit mede mogelijk maken.

Er zijn nog 2 nummers (619 & 764) van de verloting over gebleven. De winnaars hiervan kunnen tot 30 juni contact opnemen met Eppe Stormink via tel. nr. 06 22171127.


Gorssel, 4 juni 2014

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends