Laatste nieuws

Gezellige Kerstmarkt in Gorssel

Het was gezellig winkelen in Gorssel op zondag 14 december. De Ondernemersvereniging Gorssel Buitengewoon had het dorp in kerstsfeer omgetoverd, lokale ondernemers presenteerden zichzelf in of buiten de winkel. Op diverse plaatsen in het dorp stonden kramen waar van alles werd aangeboden. De verswinkels en horeca hadden zich uitgesloofd met allerlei heerlijkheden die bij knapperende vuurkorven genuttigd konden worden. De Roskam heeft haar deuren weer geopend en hier kon de bezoeker zich lekker opwarmen.

Kerstmarkt2014Femke 56aDe arrenslee (waar je gratis een ritje mee kon maken) reed op deze stralende dag bij gebrek aan sneeuw op wielen, maar dit deed niets af aan de nostalgische sfeer die de prachtige arrenslee met paarden opriep. Ook de Midwinterhoorn­bloazers en het Dickenskoortje brachten de bezoeker terug naar vroegere tijden. Op Plein 35 zong Daan Kien de kerststerren van de hemel met haar groep Rouxlala. 
De garage van de firma Ter Harmsel was omgetoverd tot een creatieve werkplaats waar kinderen zich prima vermaakten en waar je kunst kon bewonderen en kopen.

Kerstmarkt2014Femke 23Arrenslee in de Gorsselse Hoofdstraat (boven) en Kinderatelier bij ZoGemaakt. Foto's: Femke BeijnvoortDe Ondernemersvereniging kijkt terug op een geslaagde dag en wil er een jaarlijks terugkerend evenement van maken. De voorbereiding voor 2015 zullen binnenkort al weer starten. Dus iedereen die volgend jaar wil deelnemen of een leuk idee heeft wordt van harte uitgenodigd om dit alvast te melden. Dit kan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aan Gerda Mulder. 

  
Gorssel, 16 december 2014

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends