Laatste nieuws

Gezondheidscentrum in voormalig ABN AMRO pand in Gorssel

Na een flinke verbouwing is het voormalige pand van de ABN AMRO bank aan de Hoofd­straat in Gorssel in gebruik genomen door Gezondheid­scentrum van Bronkhorst. 'Gezond worden, gezond blijven' is het motto van het centrum. 
Bronkhorst kleinBegin 2019 is eigenaresse Andrea van Bronkhorst van start gegaan met haar prak­tijk voor ortho­moleculaire therapie en inmiddels heeft collega Sander Heesen (coach) zich bij haar aan­gesloten. De komende maanden zal het aanbod aan disciplines verder worden uitgebreid. De officiële opening volgt na de zomer van 2019 als de laatste aan­passingen aan de buitenkant van het pand zijn afgerond.

Workshop
Bronkhorst 2 kleinOndertussen gebeurt er wel het een en ander. Zo is er op 13 juli 2019 een introductie­workshop 'Coaching en hardlopen' door coach Sander Heesen. Sander Heesen heeft een bijzondere manier van coachen, namelijk tijdens het (hard)­lopen. Sander: “Wanneer je iets wilt veranderen, in je leven of je loop­baan, dan helpt het om letterlijk in beweging te komen. De natuur biedt de rust en de ruimte die je nodig hebt om te focus­sen op de verandering die je wilt bereiken”. 
De workshop in groepsverband is speciaal bedoeld om kennis te maken met Sander en zijn manier van werken. De deel­nemers gaan onder leiding van Sander aan de slag met (loop)­oefeningen en leren zo alvast iets over hun eigen patronen. Sander: “En dat is behalve leer­zaam ook leuk!”. 
Omdat deze sessie in groepsverband plaatsvindt, is het van belang dat deel­nemers ongeveer hetzelfde trainings­niveau hebben: je moet een half uur tot drie kwartier achter elkaar kunnen hard­lopen. Mensen die niet kunnen hardlopen maar wel geïnteres­seerd zijn in een kennis­making kunnen dit aangeven bij opgave. Bij voldoende animo wordt er een wandel­variant georganiseerd of komt er eventueel een ander kennismakings­moment. 

Informatie
De introductieworkshop Coaching en hardlopen vindt plaats op 13 juli 2019 van 09.30-11.00 uur en start vanaf De Zeven­sprong in Joppe. De kosten bedragen €  25. 
Opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Gorssel, 4 juli 2019

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends