Laatste nieuws

GGG, nieuwe winkel in wit- en bruingoed

­Zaterdag 5 september 2020 opent Gewoon Goed Gorssel (GGG), een winkel en wit- en bruingoed, zijn deuren aan het Nijverheids­plein te Gorssel, het voormalige pand van Bruggeman Sanitair. Stefan Wester­beek, eigenaar van Sound Wave en nu ook van GGG, is tijdens de corona­crisis niet bij de pakken neer gaan zitten: “Het is nu tijd om te ondernemen”.

Geen IJsseljazz, maar GGG
GGG 1 kleinGewoon Goed Gorssel (GGG) aan het Nijverheidsplein in GorsselStefan Westerbeek verzorgde met zijn bedrijf Sound Wave onder meer podium, licht en geluid voor het inmiddels lande­lijk bekende evenement IJssel­jazz in Gorssel, het jazzfestival dat jaarlijks op de tweede zondag in september wordt georganiseerd. Stefan zou het nu druk hebben met alle voor­bereidingen voor IJsseljazz, maar het evenement gaat in 2020 door corona niet door.
GGG 2 kleinBoven en onder: Stefan Westerbeek in en voor zijn nieuwe zaakIn plaats daarvan is hij druk bezig met zijn voorbereidingen om op 5 september GGG te openen. Stefan: “Het kan raar lopen, dit had ik vorig jaar om deze tijd niet kunnen bedenken”. 

Sound Wave
Corona betekent voor Sound Wave: geen evenementen. Het bedrijf ligt volledig stil. Maar Stefan heeft de hoop voor Sound Wave abso­luut niet opgegeven en heeft vertrouwen in betere tijden. Het bedrijf blijft naast GGG dan ook gewoon bestaan. De mede­werkers zijn nu gedetacheerd bij witgoed­bedrijven en doen inmiddels veel ervaring op. De over­heid springt wel bij, maar dat is niet genoeg om de schoor­steen te laten roken. Stefan is te nuchter om bij de pakken neer te gaan zitten, het is nu tijd om echt onder­nemer te zijn. Vandaar zijn nieuwe uitdaging: de winkel in wit- en bruingoed op het Nijverheids­plein.

Witgoed en bruingoed
GGG 3 kleinMaandenlang heeft Stefan zich verdiept in het wit- en bruingoed, bovendien is er in de winkel een deskundige aan het personeel toe­gevoegd. 
Op de begane grond van GGG zijn wasmachines, ijskasten, ovens, koffiezet­apparaten, stof­zuigers, scheer­apparaten, tandenborstels en nog veel meer vinden. Al het wit­goed is van bekende merken (Miele, Zanussi, AEG etc.). De kelder wordt geheel ingericht met het bruin­goed: tv- en hifiapparatuur. Door de mooie ruimtelijke indeling van de winkel is er een grote diversi­teit aan artikelen. 
Zaterdag 5 september gaat de winkel open en dan is de begane grond helemaal klaar. Aan de kelder wordt nog hard gewerkt. De gehele winkel is door Stefan en zijn mede­werkers zelf verbouwd. 

Service hoog in het vaandel
Stefan wil met nadruk zeggen dat de GGG-prijzen hetzelfde zijn als de prijzen van Expert/BCC/Media­markt etc. Wat GGG van deze winkels ‘waar je door de bomen het bos niet meer ziet’ onderscheidt, is een goed passend advies, gratis bezorging, plaatsing van de appara­tuur en het af­voeren van oude apparatuur. Kortom, een goede persoonlijke service. Natuurlijk worden er ook reparaties gedaan en mocht het gewenste artikel niet in de winkel staan, dan is het in principe in één dag lever­baar. Stefan: “GGG past goed in het Gorsselse winkel­bestand, is klant- en prijs­vriendelijk en kundig. Ik heb het volste vertrouwen in de toekomst”.
Gorssel.nl wenst Stefan veel succes met zijn nieuwe bedrijf.

Gewoon Goed Gorssel
Nijverheidstraat 7
7213 DA Gorssel
Facebook


Redactie Gorssel.nl
3 september 2020

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends