Laatste nieuws

Goede Tijden alweer één jaar in Gorssel

Op 1 maart 2014 bestaat de winkel Goede Tijden aan de Hoofdstraat in Gorssel alweer één jaar. Eigenaresse Marleen Bouwhuis kijkt terug op een bewogen jaar.

Praatje
Mensen komen niet alleen voor de leuke cadeaus of de nieuwste mode, maar ook voor een praatje. Helemaal in de sfeer waar Goede Tijden voor staat. Regelmatig zitten de klanten aan de ronde tafel voor een kopje Goede Tijdenthee of een kopje koffie. “We hebben veel geleerd dit jaar, maar nog altijd overheerst het enthousiasme. De mensen weten Goede Tijden ondertussen goed te vinden en komen ook graag terug”. Bouwhuis probeert zoveel mogelijk variatie aan te brengen, zodat de winkel er iedere keer anders uitziet. Ook het aanbod wisselt met grote regelmaat. “We proberen ook niet teveel van het zelfde te hebben. Het blijft een dorp, dus we willen niet allemaal in het zelfde bloesje lopen.”

Kunst
Er zijn het eerste jaar ook veel samenwerkingsverbanden aangegaan. Zo komt u kunst tegen van de Gorsselse kunstenares Judith Beulink en de prachtige kaas-/broodplanken van Kien met Hout. “Leuk om elkaar zo te versterken,” vindt Marleen. Als het bij Goede Tijden past, is het leuk om deze samenwerking tijdelijk aan te gaan. “Zo zijn er ook regelmatig groenworkhops van Esther van der Vlugt en op de koopzondagen gunt Goede Tijden ook andere disciplines uit Gorssel en omgeving een leuke gastrol. Een schoonheidsspecialiste, een nagelstyliste: het maakt zo’n zondag gezelliger en levendiger.”

GT LTC kleinVoor komende week ziet het er feestelijk uit bij Goede Tijden. Bij aankoop van een artikel van € 25,- of meer ontvangt de klant een leuke attentie en dingt men mee naar een wel heel bijzondere prijs! “We kunnen er nog niet al te veel over zeggen, denk maar aan een heel toepasselijke prijs!”
Van donderdag 27 februari t/m woensdag 5 maart staat Goede Tijden helemaal in het teken van haar eerste verjaardag! En ook zal de nieuwe voorjaarscollectie langzamerhand de winter doen vergeten.

Goede Tijden Mode & Kado
Hoofdstraat 41A
7213 CP Gorssel
Tel.
 0575-491777


Gorssel, 21 februari 2014

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends