Laatste nieuws

Goede Tijden gaat nieuwe samenwerkingen aan...

Het wordt voor de Gorsselse ondernemers een spannend jaar met de komst van het museum. De winkel Goede Tijden zit aan de Hoofdstraat recht tegenover het museum. Volop kansen dus voor onderneemster Marleen Bouwhuis, die het nieuwe jaar begint met twee nieuwe samenwerkingen van producten uit de regio.

Sieraden van Balila
GoedeTijdenBalila1Als eerste de prachtige sieraden van atelier Balila. Ginny Smit uit Diepenveen maakt van fraaie, veelal Tsjechische kralen en natuurstenen mooie hippe sieraden. Armbandjes, oorbellen en kettingen. Die laatste zijn verwisselbaar van hanger. De hangers zijn los verkrijgbaar dus voor elke outfit gemakkelijk een nieuwe ketting. Ginny maakt haar sieraden allemaal zelf in haar eigen atelier waar ze ook workshops geeft. Een kort lijntje met Diepenveen en daarom veel service ... en een hele actuele collectie. De sieraden zijn allemaal nikkelvrij en van hoogwaardig materiaal.

Goede Tijden mosterd en honing
Dan is er de Goede Tijden mosterd en honing! Onder het positieve label 'Goede Tijden' brengt mosterdmakerij 'de Braakhekke' uit Harfsen nu vijf heerlijke smaken mosterd: grove, fijne, knoflook, olijf/basilicum en honing/dille. De mosterd is in verschillende hoeveelheden verkrijgbaar en is ook leuk als cadeau. Ook twee soorten honing verrijken de collectie van Goede Tijden.

Nieuwe kledingcollectie
GoedeTijdenMosterd1Naast de samenwerkingen kijkt Goede Tijden natuurlijk uit naar het voorjaar. De nieuwe kledingcollectie komt al langzaam binnen druppelen en de kleuren worden weer zachter en lichter. Op 13 en 14 februari is er een klein uitstapje naar Zutphen. Daar opent Goede Tijden voor twee dagen haar deuren in de Spittaalstraat 4.

Benieuwd wat Museum MORE Gorssel gaat brengen en enthousiast over alle nieuwe dingen heeft Goede Tijden vertrouwen in 2015!


Gorssel, 20 januari 2015

aa

bb

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends