Laatste nieuws

‘Goede Tijden’, nu ook in Zutphen

‘Goede Tijden’, succesvolle mode- en lifestylewinkel in Gorssel tegen­over Museum MORE, slaat zijn vleugels uit en opent een twee­de vestiging in Zutphen. Zaterdag 16 februari 2019 is de opening.

Tweede vestiging
GoedeTijden klein'Goede Tijden' opent tweede vestiging in ZutphenAl zes jaar runt ondernemer Marleen Bouwhuis in Gorssel met succes haar win­kel Goede Tijden, een boetiek met casual dames­mode, accessoires en cadeaus. Marleen woont al een tijdje in het cen­trum van Zutphen en wilde graag een soort­gelijke winkel in Zutphen beginnen. Ze vond een geschikte locatie in de Beuker­straat.
Marleen: ‘Ik wilde per se een winkel op de perfecte plek. En deze locatie is dat voor een winkel als Goede Tijden. Niemand heeft wat aan leeg­staande panden, maar dat worden er gelukkig steeds minder. Zutphen leeft weer en er komen Goede Tijden aan”. 

Goede Tijden is gevestigd aan de Beukerstraat 59 in Zutphen en is vanaf 16 februari 2019 geopend op maandag van 13.00 tot 17.30 uur, van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.


Gorssel, 13 februari 2019

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends