Laatste nieuws

‘Gorssel Buitengewoon’: de film

De Dorpsraad Gorssel, Gorssel.nl en de Ondernemersvereniging Gorssel Buitengewoon namen het initiatief voor het maken van een korte promotiefilm over Gorssel. Filmmaker Jelle Schaap van Black Sheep Media kreeg de opdracht in een korte film een beeld te geven van ons veelzijdige dorp. Jelle maakte op veel bekende plekken in het dorp opnames - sommige met een drone -  en maakte er een aantrekkelijk beeldverhaal van. De première van de film, met de titel ‘Gorssel Buitengewoon’ was op 5 september 2018, aan het begin van de Algemene Ledenvergadering van de Dorpsraad Gorssel.

Aantrekkelijk dorp
FilmGorsselBuitengewoon still kleinGorssel is een aantrekkelijk dorp voor de eigen inwoners en voor bezoekers. Via Gorssel.nl wordt daar al veel aandacht aan gegeven. Maar een film over Gorssel ontbrak nog. Daar is dus nu op initiatief van de drie partijen wat aan gedaan. 
We zien in de film twee fietsers via het pontje vanaf de overkant van de IJssel Gorssel binnenrijden. Ze verkennen het centrum, bezoeken MORE, eten een ijsje en bezoeken evenementen als Gorssel Buitenkunstig en IJsseljazz. Nu ze er toch zijn, doen ze hier en daar wat inkopen en bekijken ze bijzondere panden. Ze eindigen de dag  - zo te zien in volle tevredenheid - in hun gezellige overnachtingsadres.

Enthousiast
Het premièrepubliek reageerde enthousiast: “Wat wonen we toch in een mooi dorp!”
Op de website van de Vereniging Dorpsraad Gorssel zal hij ook beschikbaar komen.

 

Redactie Gorssel.nl
6 september 2018

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends