Laatste nieuws

Gorssel Buitenkunstig gaat dit jaar door

Nadat twee jaar lang het evenement Buitenkunstig Gorssel vanwege de geldende corona­maatregelen geen doorgang kon vinden, gaat het zeker door dit jaar. Dus noteer 19 juni 2022 alvast in uw agenda. Op deze dag wordt het centrum van Gorssel weer omgebouwd tot één grote markt met brocante, kunst en streekproducten. En natuurlijk met straat­theater en op meerdere plekken muziek!

Buitenkunstig2019 HB 11 kleinBeeld van Buitenkunstig Gorssel 2019De organisatie is volop bezig om het ook dit jaar een mooi evenement te laten zijn. Muziek is al geboekt, de eerste straat­artiesten staan in de start­blokken. En bovendien hebben zich al zo’n 90 stand­houders gemeld, die met brocante of kunst een kraam zullen bezetten. De kunst­uitingen kan schilderijen betreffen, fotografie, keramiek en nog veel meer.

Nieuw team
Ondanks dat het evenement dit jaar weer plaats vindt, is het dit jaar geen makkelijk jaar. De organisatie bestaat grotendeels uit nieuwe mensen die met nieuw elan aan de slag gaan. Normaal wordt het evenement financieel vooral gedragen door lokale bedrijven die flink sponsoren. Het is duidelijk dat veel bedrijven zware jaren hebben gehad door corona en de organisatie daarom dit jaar hier minder op kan leunen. Gelukkig hebben toch een flink aantal bedrijven een toezegging gedaan. En steun van de ondernemers­vereniging, de dorpsraad en de gemeente.

Vriend worden van Buitenkunstig
De organisatie zint nog op andere manieren om geld op te halen en doet ook een beroep op de lokale bevolking. Word vriend van Gorssel Buitenkunstig en lever zo een kleine bijdrage aan het financieel haalbaar maken. Via onderstaande links naar de website of naar Facebook kunt u zich aanmelden.
Het team Buitenkunstig heeft er zin in en hoopt u te ontvangen. op 19 juni! 
 


Gorssel, 18 april 2022

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends