Laatste nieuws

Gorssel E3 kampioen!

Op zaterdag 26 november 2016 speelde het E3-team van Voetbalvereniging Gorssel zijn kampioenswedstrijd. Op deze koude zaterdag moesten de jongens van Gorssel E3 naar Lettele E1 om minstens een punt te pakken om van de eerste plaats zeker te zijn.

Zenuwachtig
VoetbalE-3
Ouders, broertjes en opa en oma’s stonden langs de kant om hun jonge helden in de kou aan te moedigen. Maar oef, wat waren ze zenuwachtig toen ze eenmaal moesten gaan voetballen. Een paar reuzen aan de overkant zorgden voor knikkende knietjes. Alle vaardigheden die tot een eerste plaats hadden geleid de afgelopen zaterdagen leken als sneeuw voor de zon verdwenen. En zo stond het opeens 2-0 en was de cup ver weg! Maar was dat al niet eerder gebeurd? Zelfs een 3-1 achterstand tegen Diepenveen werd in de laatste 5 minuten omgedraaid in een 3-4 overwinning! En natuurlijk waren ze het niet verleerd!

Bjorns voet
Tot grote opluchting leidde de eerste echte aanval tot 2-1 via Bjorns voet. In de tweede helft zorgden Xavi en Kian voor 2-2 en 2-3. Opeens had Gorssel het spel in handen, maar een van de gevaarlijke counters leidde tot 3-3 en Joris en de lat stonden gelukkig een 4-3 in de weg, want anders …
Maar daar was het fluitje van de scheids! 3-3 en het broodnodige punt zorgde voor vrolijke hoofdjes, alleen uitblinkende keeper Joris kon van de zenuwen niet mee doen aan het gehos.
Maar dat zal volgende week ongetwijfeld anders zijn als de jongens op de kar door Gorssel trekken. Al eerder kampioen met de F1 en nu mochten de meesten ook het E3 kampioenschap vieren. Coaches Wilfred Rijks en Jaco Koster en ouders zijn trots op de mannen! Nu naar de 2
e klasse waar grote broer E1 hoge ogen gooit. Maar eerst nog even genieten van het kampioenschap!

Op de foto staan van boven naar beneden en van links naar rechts: Tieme Rijks, Xavi Koster, Jonathan Riezebos, Joris Westerbeek, Bjorn Sieders, Dinand Beffers, Jonne Breunissen, Kian Thomasse en David Simic.


Gorssel, 26 november 2016

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends