Laatste nieuws

Gorssel F1 kampioen!

De jonge spelers van Voetbal Vereniging Gorssel, team F1, zijn zaterdag 17 mei 2014 kampioen in hun klasse geworden. De wedstrijd werd verloren, maar geen nood: het kampioenschap was al binnen. De feestelijke viering werd afgesloten met een triomfrit op de platte wagen door het dorp.

F1kampioen325De kampioenen van F1, v.l.n.r., staand leider Ron Bobbink, Sven Beusekamp, Thijm Logtenberg, Jildert Groot Roessink, Max Huisman, Lucas de Vries. Gehurkt: Timo Bobbink, Nigel Bruggeman, Tijs Wouterse, Finn Koster.Zaterdag 17 mei speelde Gorssel F1 zijn laatste wedstrijd in sportpark de Horsterhoek  tegen Schalkhaar, de nummer twee op de ranglijst. Hoewel het kampioenschap voor Gorssel op 12 april jl. al binnen was,  moest deze wedstrijd formeel nog afgewerkt worden. Misschien was het de druk van de grote meegereisde supporters­schare of was het toch de hang naar het kampioensfeest? Het maakte in ieder geval abrupt een einde aan enkel overwinningen van Gorssel F1. De uitslag was 7-3.

Mooi seizoen
E
r kan teruggekeken worden op een mooi seizoen, 27 punten uit tien wedstrijden en een doelsaldo van 58 voor en 18 tegen. Terechte kampioenen!

Rondrit
Na het uitreiken van de kampioens­medaille door jeugdvoorzitter Sjoerd van der Laan en het in ontvangst nemen van het kampioensshirt, aangeboden door de ouders, werd het kampioenschap gevierd en natuurlijk kon de rondrit op de platte wagen door het dorp niet uitblijven.

Sven Beusekamp, Thijm Logtenberg, Jildert Groot Roessink, Max Huisman, Lucas de Vries, Timo Bobbink, Nigel Bruggeman, Tijs Wouterse en Finn Koster, en natuurlijk ook leider Ron Bobbink en trainer Hans Severein: gefeliciteerd!

Gorssel, 18 mei 2014

aa

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends