Laatste nieuws

Gorssel haalt € 2.291 op voor KWF Kankerbestrijding

Tijdens de KWF-collecteweek in Gorssel is door vrijwilligers maar liefst € 2.291 opgehaald. Dankzij deze giften kan KWF levens­reddend onderzoek financieren en zich inzetten voor een beter leven voor mensen die met kanker moeten leven. Extra bijzonder: alle donaties aan de deur zijn via een QR-code op het collecte­­bord gegeven. Daarnaast werd er dit jaar ook via WhatsApp gecollecteerd.

Gemotiveerde vrijwilligers
KWF collectebord kleinCollecteren ging deze keer met een 'collectebord' in plaats van een busIedere Nederlander krijgt ooit te maken met kanker. Of je het nu zelf hebt, of iemand om wie je geeft, kanker ontwricht je leven. Onderzoek en zorg blijven hard nodig. “Dat motiveert onze vrijwilligers elk jaar weer om langs de deuren te gaan, en we zijn iedereen in Gorssel heel dankbaar voor hun gift”, zegt Angèle Claessens, voorzitter van collecteteam Gorssel.

Doneren via de QR-code
Nieuw dit jaar was alle collectanten in heel Nederland een collecte­bord met QR-code bij zich hadden, in plaats van een collecte­bus. “Dat is natuurlijk even wennen, en soms moest je wat extra uitleg geven aan de deur. Leuk was wel dat we elke dag online konden zien hoeveel er al was opgehaald.”

Collectant gemist?
Wilt u volgend jaar mee collecteren voor KWF? Dan kunt u zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heeft u de collectant gemist en wilt u alsnog een bijdrage leveren? Dat kan door online te doneren via www.kwf.nl/collecte  

  
Gorssel, 17 september 2022

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends