Laatste nieuws

Gorssel Huilt: de tranen gaan weer vloeien

Gorssel kan binnenkort weer huilen. Na tien jaar zonder tranen wordt volgend jaar nog eenmaal het smartlappenfestival Gorssel Huilt gehouden. Erik Bötzel en Henk Veenendaal zijn al druk in de weer met de voorbereidingen.

GorsselHuiltDamesHoe Gorssel vroeger huilde ...'De Laatste Traan'
Tien jaar geleden werd de laatste ‘Gorssel Huilt’ gehouden. Het was een fantastische finaleavond die lang in het geheugen bleef hangen. Iedereen ging met een T-shirt naar huis met daarop de tekst ‘De Laatste Traan’. In 2015 zal het festival nog eenmaal plaatsvinden, tot vreugde van menige Gorsselnaar.

Erik Bötzel en Henk Veenendaal tekenen ook nu voor de organisatie en het ‘Huilt-orkest’ heeft toegezegd de begeleiding weer voor zijn rekening te nemen. Wanneer? Dat zullen de heren binnenkort bekend maken.

Inschrijven?
GorsselHuiltErikHenkHenk Veenendaal en Erik Bötzel (enige tijd geleden ...)Vanaf januari kunt u inschrijven. Tot die tijd moet u het nog even doen met de foto’s uit de oude doos. Nou ja, in een nieuw jasje dan, want met een eigen Facebookpagina wordt Gorssel klaar gestoomd voor een nieuwe Gorssel Huilt.

Natuurlijk zult u ook via Gorssel.nl regelmatig op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen.

2015 wordt een mooi jaar, dat staat vast.


Gorssel, 10 december 2014

aa

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends