Laatste nieuws

Gorssel in 2022 al 44 jaar Kakkersgat

In 2022 bestaat de Gorsselse carnavals­vereniging De Gorsselnarren 44 jaar. In de carnavals­wereld is dat een jubileum, want 11 (en ieder veel­voud daarvan) is het carnavals­getal. De carnavals­vereniging wil dit graag met het hele dorp en omstreken vieren tijdens een speciaal feest­weekend van 13 tot en met 15 mei. Dit is dus geen carnavals­weekend, maar een feest­weekend door en voor alle Gorsselnaren.

Feestprogramma
Carnaval2022GR kleinOp vrijdag­middag 13 mei is er een speciaal programma voor kinderen en op de avond van 13 mei is er onder het motto ‘The Best of 44 jaar Gorssels Carnaval’ een terug­blik op 44 jaar cabaret, met diverse hoogtepunten uit de afgelopen jaren. Een tipje van de sluier: op deze avond wordt nieuw met oud samen­gevoegd. Een vertrouwd cabaret­duo keert terug: Eppe & Gait. 
De zaterdag­middag erna is er een programma voor de senioren in Gorssel en zaterdag­avond kan de jeugd losgaan bij de ‘Q-music Foute Party’. 
Zondag­middag 15 mei is er als afsluiting een speciale dweil­middag, met diverse dweil­orkesten uit de omgeving. 

Kakkersgat Nieuws
Inmiddels hebben alle inwoners van Gorssel en omstreken de speciale Jubileum­editie van het Kakkers­gat Nieuws ontvangen. Daarin staat het programma ook uitgebreid vermeld.
Het Jubileum Prinsen­paar, Prins Ferry en Prinses Anne: “Wij hopen iedereen op enig moment tijdens het jubileum­weekend te mogen verwelkomen in ’t Trefpunt”.

Kaarten
Het hele feest­weekend vindt plaats in 't Trefpunt in Gorssel. Voor de vrijdag- en zaterdag­avond zijn nog kaarten te koop bij Slijterij De Wingerd en Kantoor­boekhandel Bechtle. Kaarten voor vrijdagavond kosten in de voorverkoop: € 7,50 en voor de zaterdagavond, ook in de voorverkoop: €15,-. Op zaterdag- en zondagmiddag is de entree vrij.


Gorssel, 1 mei 2022

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends