Laatste nieuws

Gorssel, Kunstdorp

DorienPlaatAasgierKLDorien Plaat - AasgierExpositie tijdens Buitenkunstig
Om dit prima lokale klimaat voor beeldende kunst nog eens extra te onderstrepen zullen elf kunstenaars tijdens Buitenkunstig Gorssel gezamenlijk exposeren in het pand aan de Poststraat 7. Tijdens het straatfestival op zondag 22 juni a.s. zal elk van deze kunstenaars een staalkaart van hun werk laten zien en verandert dit voormalige kantoor en fysiotherapiepraktijk in Gorssel in een tijdelijke galerie. De grote en lichte ruimtes zullen voor een dag worden omgetoverd tot expositieruimtes.

Wijnproeven
Tevens zal wijnkoperij Koster hier die dag onderdak vinden zodat de bezoekers volop de gelegenheid krijgen schitterende wijnen te proeven in een sfeervolle culturele setting.

DickvanWelzen IJssel2Dick van Welzen - IJssel2Breed aanbod
Tijdens deze gratis toegankelijke expositie die van 12.00 tot 17.00 loopt zullen de werken ook te koop 
zijn. Het aanbod van kunstwerken is heel divers: schilderijen, fotografie, beeldhouwwerk, glaswerk, keramiek en organische objecten. De deelnemende kunstenaars zijn: Judith Beulink, René Goorman, Hans Groenenberg, Myrthe van den Heijkant, Francine van den Heuvell, Astrid Koppen, Hein Otten, Dorien Plaat, Agnes Weelink, Dick van Welzen en Joost Wiltink.


Gorssel, 11 juni 2014

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends