Laatste nieuws

Gorssel.nl: dagelijks meer dan 250 bezoekers

GorsselNL LOGO grootGorssel.nl is op 12 januari 2012 officieel in werking gesteld door wethouder Wilma Heesen. Daarna is er veel gebeurd. In goed 10 maanden zijn 255 nieuwsartikelen verschenen en zijn 350 aankondigingen in de agenda gedaan. Bezoekers van de website hebben zelf ongeveer 100 berichten op het prikbord geplaatst en zij vinden er veel ideeën voor uitstapjes in en rond Gorssel. Ook de prachtige fotoseries van Gorssel en van evenementen worden goed bekeken.

Bezoekers
Steeds meer mensen weten Gorssel.nl te vinden. Maandelijks bezoeken meer dan 3.000 mensen de site (‘unieke bezoekers’ in website termen). Zij bezoeken de website gemiddeld 2,5 keer per maand. Dat zijn dus ruim 7.500 bezoeken per maand of 250 per dag.
Het zijn natuurlijk vooral inwoners van Gorssel en mensen uit de regio die regelmatig een kijkje nemen op Gorssel.nl. Maar ook dagjesmensen en toeristen weten Gorssel.nl te vinden, wat niet verbaast want Gorssel.nl geeft een goede indruk van ons mooie en actieve dorp en de prachtige omgeving.

 

Gorssel.nl is van iedereen – gebruik het!
De website wordt beheerd door een team van vrijwilligers. Zij zorgen ervoor dat al het nieuws goed en overzichtelijk te vinden is. Maar Gorssel.nl is van iedereen. Alle Gorsselse verenigingen, ondernemingen en instellingen staan overzichtelijk vermeld. Bijna alle verenigingen en instellingen weten de website te vinden voor hun nieuws en aankondigingen voor de agenda. De redactie van Gorssel.nl roept vooral ook ondernemers op om de website te gebruiken voor nieuws dat de inwoners van Gorssel aanspreekt.

Het Gorssel-gevoel

Nieuwsbrief
Op de homepage van Gorssel.nl kunt u zich opgeven voor de nieuwsbrief. U krijgt dan per e-mail iedere twee weken een kort overzicht van de agenda en het laatste nieuws. Zo hoeft u niets te missen. Bekijk hier een voorbeeld van deze nieuwsbrief.

Doet u ook mee?
Stuur uw nieuws, berichten voor de agenda, foto’s, tips en ideeën naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Gorssel.nl
24 november 2012

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends