Laatste nieuws

Gorssel.nl is al vijf jaar van, voor en dóór Gorssel

Mag Gorssel.nl even aandacht voor zichzelf? We zijn namelijk jarig en vieren ons eerste lustrum. Een beetje trots zijn we daar wel op, want Gorssel.nl heeft met 800 bezoekers per dag een vaste plaats in onze mooie gemeenschap.
Op 12 januari 2012 verrichtte toenmalig wethouder Wilma Heesen de lancering waarmee Gorssel.nl live ging. Sindsdien weten steeds meer clubs, ondernemers en instellingen in Gorssel hun doelgroep te bereiken via Gorssel.nl.

Nieuws, en nog veel meer....
GorsselNL kleinGorssel.nl staat bol van nieuws uit onze gemeenschap, heeft een complete agenda van alles wat er te doen is, biedt als een soort dorpsgids een compleet overzicht van alle verenigingen, winkels en bedrijven en maatschappelijke organisaties. Op Gorssel.nl staan fraaie fotoseries van belangrijke en leuke evenementen. U kunt zonder moeite de foto’s van Koninginnedag 2012 nog eens terugzien. Het Prikbord fungeert als een virtueel dorpsplein. Naast allerhande vraag en aanbod is het een ontmoetingsplek voor vrijwilligerswerk, noaberhulp, gevonden voorwerpen, verzoekjes, meningen en complimentjes.

Alles gratis, door vrijwilligers
TeamGorsselnl23-12-16Het team van Gorssel.nl, v.l.n.r. staand: Mieke Geerlink, René Pluymert, Janny Schiphorst, Nicolette Witjens, Louise Tietge, Joyce Vonk, Emmy Mesritz, Annemarie Terborg. Voorgrond: Simke Kamphorst en Femke BeijnvoortIedere dag staan er wel weer nieuwe berichten op Gorssel.nl. Dat bestaat uit ingezonden berichten en daarnaast maakt de redactie ook eigen artikelen en fotoseries. Dat is best veel werk al zeggen we het zelf en dat vele werk gebeurt uitsluitend door vrijwilligers. Het team van Gorssel.nl bestaat uit tien personen. (foto met namen in onderschrift)
Gorssel.nl krijgt jaarlijks een klein bedrag van de Dorpsraad Gorssel waarmee de kosten van technisch beheer, hosting en wat kleine uitgaven worden bekostigd. Gorssel.nl staat echter geheel los van de Dorpsraad en de redactie doet haar werk zelfstandig en neutraal.

Doelstelling
Gorssel.nl inspireert en brengt mensen bij elkaar. De website beoogt bij te dragen aan de samenhang en levendigheid in Gorssel. We wonen in een prachtig, actief en vitaal dorp en dat wil de redactie met deze website uitstralen. Gorssel.nl laat zien wat er allemaal te doen is zodat iedereen wel iets van zijn of haar gading kan vinden.
In het verlengde van deze ‘interne’ doelstelling is Gorssel.nl een belangrijk medium voor de promotie van ons dorp en de directe omgeving, ‘extern’ dus. Bezoekers zien ook wat er allemaal te doen is, de rubriek Erop uit geeft talloze ideeën voor leuke uitstapjes of actieve uitjes en wandelingen en fietstochten. Die rubriek biedt ook een compleet overzicht van alle overnachtingsmogelijkheden inclusief de vele B&B’s, zodat gasten nog wat extra tijd aan hun bezoek aan Museum MORE vastknopen.

Social media
Gorssel.nl wordt dagelijks ongeveer 800 keer bezocht. Per maand zijn er ongeveer 12.000 unieke bezoekers en 60.000 pageviews. Dat zijn zowel inwoners van Gorssel, als van omliggende dorpen en steden, als van toeristen.
Daarnaast volgen bijna 2.000 mensen de berichten van Gorssel.nl op Facebook en Twitter.
Gorssel.nl is de ‘portal’ voor het dorp Gorssel en omstreken.

Doet u ook mee?
Stuur uw nieuws, berichten voor de agenda, foto’s, tips en ideeën naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Gorssel.nl is van iedereen – gebruik het!

Redactie Gorssel.nl
12/19 januari 2017

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends