Laatste nieuws

Gorssel.nl krijgt € 400 van Rabo ClubSupport

Maandagavond 8 november 2021 heeft Gorssel.nl een cheque ontvangen van maar liefst € 400,78. Het is de uitkomst van de actie Rabo ClubSupport, waarmee Rabobank clubs en maatschappelijke instellingen ondersteunt. De cheque werd namens Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek uitgereikt door Gorsselnaar en Rabo-medewerker André Gerritsen.

Rabo clubsupport14 kleinAndré Gerritsen (rechts) overhandigt namens de Rabobank een cheque aan René Pluymert van Gorssel.nlAan de actie deden 18 clubs en instellingen uit Gorssel mee, waaronder de Stichting Media Gorssel waar de website en sociale media van Gorssel.nl onder vallen. Deze week ontvangen die de cheques en dan zal de Rabobank bekend maken hoe de totale actie is verlopen.

De bedragen die de clubs en instellingen hebben ontvangen zijn afhankelijk van het aantal stemmen dat leden van de Rabobank op hen hebben uitgebracht.

Bestuur en redactie van Gorssel.nl zijn erg blij met het prachtige bedrag van de Rabobank. Het is veel geld voor een vrijwilligersorganisatie en zal worden besteed aan het doorlopend actueel houden van de website en voor techniek, hosting, verbeteringen en uitbreidingen daarvan. Naast de bijdragen van 'vrienden' en sponsoren die wij hiervoor ontvangen is het bedrag van Rabo ClubSupport hiervoor zeer welkom.

Rabobank en iedereen die op ons heeft gestemd hartelijk bedankt!

 

Redactie Gorssel.nl
9 november 2021

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends