Laatste nieuws

Gorssel.nl wenst u een goed 2016

HoeraVuurwerk325Wij wensen alle inwoners en bezoekers van Gorssel en omgeving een gelukkig nieuwjaar. Een jaar waarin we met elkaar opnieuw kunnen laten zien dat we een actieve gemeenschap zijn, met een bruisend verenigingsleven en succesvol ondernemerschap.
Natuurlijk worden we daarbij geholpen door de aantrekkingskracht van Museum MORE en straks zal ook Loetje bijdragen aan de vitaliteit en het goede voorzieningenniveau van ons dorp.

Het team van vrijwilligers van Gorssel.nl zal zich ook in 2016 weer inzetten voor de samenhang, levendigheid en promotie van ons dorp. 

Gorssel.nl bestaat nu vier jaar en heeft een vaste plek in ons dorp en omgeving verkregen. De website wordt dagelijks gemiddeld 700 maal bezocht door 11.000 unieke bezoekers op maandbasis. 680 mensen volgen onze berichten op Facebook en Gorssel.nl heeft 377 volgers op Twitter.

Het team dat Gorssel.nl dagelijks up-to-date houdt bestaat uit: Annemarie ter Borg, Emmy Mesritz, Femke Beijnvoort, Gerda Lindenbergh, Janny Schiphorst, Joyce Vonk, Maaike Stam, Mieke Geerlink, René Pluymert en Simke Kamphorst.
 


Gorssel.nl
1 januari 2016

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends