Laatste nieuws

GorsselKort: 19 juni 2020

In de vierde aflevering van GorsselKort onder meer: Gorsselse Marjon Weijenberg-Regen­spurg opent winkel in woon­accessoires naast Swits, Stayokay in Kring van Dorth heeft vertrouwen in de toe­komst en gratis proef­trainingen bij Hockey Club Gorssel/Epse.

Nieuw: ’t Sfeerhuis Gorssel naast Swits
GKWeijenberg kleinMarjon Weijenberg-Regenspurg opent binnenkort 't Sfeerhuis GorsselOp 1 juli a.s. opent Marjon Weijenberg-Regenspurg haar winkel in woonaccessoires, decoraties en cadeau­artikelen aan de Hoofdstraat 35, tussen René Vos en Swits. De nieuwe winkel krijgt de naam: ’t Sfeerhuis Gorssel. Op dit moment wordt er flink geklust en met volle energie toe­gewerkt naar de opening.
Voor Marjon, geboren en getogen in Gorssel, gaat een droom in vervulling. En dat op een plek tegenover de Vulle­rschool, waar ze zelf haar school­jaren heeft doorgebracht en waar haar kinderen nu ook naar toe gaan. Rond de opening komt Gorssel.nl met een uitgebreid artikel over ’t Sfeer­huis Gorssel. (Facebookpagina Sfeerhuis Gorssel)

Stayokay Gorssel: “We komen er weer bovenop”
Stayokay Gorssel TacoVanDerWerf 030 kleinEen 'wikkelhouse' op het terrein van Stayokay Gorssel (foto Taco van der Werf)Op 10 mei 2019 heropende Stayokay, gevestigd in het sfeervolle Noorse jach­thuis ‘De Kleine Haar’ in Kring van Dorth, zijn deuren na een complete renovatie. Een prachtige accommo­datie met 120 slaapplaatsen en een aantal andere faciliteiten was klaar om de gasten te ont­vangen. En dat liep goed. Echter, de coronatijd gooide roet in het eten. Stayokay ging tijdelijk dicht, maar is inmiddels weer geopend. Dit jaar geen doordeweekse basis­schoolkampen met vaak meer dan honderd school­kinderen, tijdelijk geen individuele gasten, geen verjaardag­sfeesten en andere eenmalige activi­teiten. Manager Bob Ermens geeft aan dat Stayokay zich nu meer richt op de ‘grijze golf’, wat wel boekingen op­levert, maar bij lange na niet het volume dat men gewend was. Hemelvaart en Pinksteren waren spannende week­ends. “Toen zaten we gelukkig aardig vol”. Eind juni vindt weer het eerste verjaardags­feest plaats voor een groep van maximaal dertig personen.
“Het zijn zware tijden, de omzet van het afgelopen jaar zullen we bij lange na niet halen, er komt niks extra’s bij. Toch staan we er positief in. We hebben er alle vertrouwen in en komen er weer boven­op”, aldus Bob Ermens. (website Stayokay Gorssel)

Hockey proeftrainen bij Hockey Club Gorssel/Epse (HCGE) 
HCEpseGR kleinHC Epse/GorsselWie graag eens geheel vrijblijvend een of meerdere keren wil meetrainen met de hockeyers van HCGE kan zich hiervoor nog tot 4 juli a.s. aan­melden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De F-meisjes en F-jongens (6-7 jaar) trainen woensdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur, de Benjamins (4-5 jaar) zaterdag­ochtend van 08.45 tot 09.45 uur, veteranen woensdag­avond van 20.30 tot 21.30 uur en de ‘veterinnen’ en trim­hockeyers dinsdagavond van 19.45 tot 21.00 uur. Mail de hockey­club voor de trainingstijden van de overige teams.  
Hockey Club Gorssel/Epse maakt gebruik van de sportaccommodatie van Sportvereniging Epse in Epse. (www.hcepse.nl)

Ook iets te melden?
Zoals de naam al aanduidt: in GorsselKort kunnen allerlei onder­werpen, zoals sport, ondernemer­­schap, uitjes, of andere leuke en interessante dingen kort aan de orde komen. Berichten vanuit uw vereniging, bedrijf of welke invals­­hoek dan ook kunt u, zoals altijd, sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Redactie Gorssel.nl
19 juni 2020

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends