Laatste nieuws

Gorsselse Heide Veldtoertocht op 7 november 2021

Op 7 november 2021 wordt de 34e editie van de Gorsselse Heide Veldtoertocht georganiseerd. Een fiets­evenement voor mountainbikers, cyclocrossers en gravel­rijders, waarbij zowel de jeugd als volwassenen kunnen genieten van de prachtige omgeving van Gorssel. 

Uitdagend
WTC2021Affiche kleinDe routebouwers hebben meer dan 40 grond­eigenaren bereid gevonden om hun land open te stellen voor deze tocht. Dat betekent een uitdagende route met heel veel nog niet eerder bereden stukken. De route is alleen tijdens deze tocht te rijden; fietsen dus waar dat normaal niet kan.
Dit jaar kunnen de deelnemers kiezen uit twee mountainbike afstanden van 38 en 58 kilometer. 
Nieuw in 2021 is een graveltocht van 90 km met één pauze­punt langs zand- en gravelpaden. Deze route wordt niet uit­gepijld en is dus enkel met een gpx te rijden. Deze gpx wordt in de week voorafgaand aan het evenement beschikbaar gesteld via de website van WTC Gorssel en fietssport.nl.

Starten bij de voetbal
Start en finish zijn bij VV Gorssel (voetbal), Markeweg 10, 7213 GC Gorssel). De kantine, douche- en kleedruimte en ruime parkeer­gelegenheid zijn beschikbaar. Hier kan ook de fiets worden afgespoten. De start is tussen 9.00 en 10.30 uur.
Wie verzekerd wil zijn van een plekje kan zich van tevoren inschrijven (zie link hieronder), maar inschrijven kan ook bij de start.
Kosten: 15 jaar en ouder € 7,- , NTFU-leden € 5,- en jeugd tot 15 jaar gratis.

Website van WTC Gorssel
WTC Gorssel op Facebook
Voorinschrijven


Gorssel, 20 oktober 2021
 

 

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends