Laatste nieuws

Gorsselse kampioenen gaan voor de Lochemse Sportverkiezing

De Sportraad Lochem heeft 29 voordrachten gekregen voor de derde Sportverkiezingen in de gemeente Lochem. Daarvan komen er drie uit Gorssel: Annemoon van Dienst (Nederlands kampioen mountainbiken in haar jeugdklasse), tafeltennisser Bennie Klein Teeselink (samen met zijn ploegmaat George Oudt  Nederlands kampioen tafeltennis 50+) en de voetbaljunioren van team B2 van VV Gorssel.

     SportverkieizingAnnemoonNK GR2Gorsselse kampioenen: Annemoon van Dienst, Bennie Klein Teeselink en team B2 van VV Gorssel

      SportverkiezingBennieTT325px

      SportverkiezingVVGorsselB2-325px

De voordrachten vertegenwoordigen een breed scala aan sporten uit de gemeente Lochem. De 29 voordrachten zijn gedaan in vijf categorieën, waarbij SportTalent met twaalf nominaties het hoogst scoort. Daarna doen zowel de categorie JeugdSportploeg als (volwassen) Sportploeg het goed met zeven en vier aanmeldingen. Bij de individuele Sportmannen en Sportvrouwen is het dit jaar iets minder dan voorgaande jaren. Opnieuw zijn er twee vrouwen voorgedragen en bij de mannen zijn dat er dit jaar vier.
Vanuit zes van de elf kernen in de gemeente Lochem is er voorgedragen, namelijk uit Barchem, Eefde, Gorssel, Harfsen, Laren en stad Lochem. Op 16 januari maakt de jury een eerste keuze uit alle voordrachten. Wie welke titel gaat winnen wordt bekend op de grote finaleavond op vrijdag 6 maart 2015.

Gorsselse kampioenen
De elfjarige Gorsselse Annemoon van Dienst is twee maal op rij Nederlands kampioen mountainbiken in haar leeftijdsgroep geworden. Annemoon dingt mee naar de verkiezing van SportTalent.
Bennie Klein Teeselink werd afgelopen jaar samen met Lochemer George Oudt Nederlands kampioen tafeltennissen in hun leeftijdsgroep.
De jeugdige voetballers van team B2 van VV Gorssel werden vorige maand regionaal kampioen door te winnen van team B1 van Epse.

www.sportverkiezinglochem.nl


Gorssel, 6 januari 2015

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends