Laatste nieuws

Gorsselse Midwinter veldtoertocht op 10 februari

   ATB WTC G4 klein

Door de inzet van veel leden van WTC Gorssel en de welwillende medewerking van vele land- en boseigenaren is WTC Gorssel weer in staat een tocht uit te zetten langs de mooiste plekjes in de omgeving van Gorssel. De mooiste stukken van de route liggen op particuliere terreinen, waarvoor door de eigenaren alleen voor de deelnemers aan de Midwinter veldtoertocht toestemming gegeven is.

Iedereen met een sportieve instelling, een MTB of cyclo fiets en een deugdelijk fietshelm, is dan ook van harte uitgenodigd om deel te nemen. “Het dragen van een fietshelm is verplicht”, vertelt  Gerard Rouwenhorst, MTB coördinator bij WTC Gorssel, “ook vragen wij de deelnemers om zich aan de verkeersregels te houden. Veiligheid moet boven alles gaan!”.

De start is bij de kantine van LTC Gorssel, Flierderweg 1a Gorssel, tussen 09.00 en 10.30 uur, waar voldoende parkeer- en verkleedgelegenheid is. Halverwege is er voor de deelnemers soep en fruit. Na afloop is er de mogelijkheid tot douchen en het afspuiten van de fiets, en om in de kantine van LTC nog even na te praten.

De tocht wordt georganiseerd onder auspiciën van de NTFU en deelname is open voor zowel NTFU als niet-NTFU leden. Deelname kost slechts € 4,- voor NTFU leden, niet-leden betalen één euro meer.

Meer informatie over de Midwinter veldtoertocht is te vinden op de website van WTC Gorssel (www.wtcgorssel.nl) of via de facebook pagina (www.facebook.com/WTCGorssel)waar het laatste nieuws over de Midwinter VTT wordt doorgegeven. Ook  kan contact opgenomen worden met Gerard Rouwenhorst (0570 54 25 81) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Gorssel, 24 januari 2013
 ATB-WTC G3


ATB-er WTC G2

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends