Laatste nieuws

Gorsselse senioren naar Kröller-Müller

Zorgcoördinator Joke Lubberdink en haar team organiseren al meer dan een jaar wekelijks een senioren­soos op donderdag­middag in ’t Trefpunt in Gorssel. De bijeen­komsten voorzien, gezien de deelname iedere week, in een behoefte. Gezellig­heid staat daarbij voorop. Bezoekers kunnen meedoen aan allerlei spellen, er zijn lezingen en af en toe wordt er een uit­stapje georganiseerd. 

Kröller-Müller Museum 
Seniorenbus 2 kleinMuseum Plus BusZo gingen de soosleden op woens­dag 19 april 2023 met de Museum Plus Bus naar het Kröller-Müller Museum in het Nationaal Park de Hoge Veluwe.
SeniorenBus 1 kleinGezamenlijke lunch in Kröller-MüllerDe Museum Plus Bus rijdt voor groepen senioren die niet meer in staat zijn zelf­standig een museum te bezoeken. De organisatie zorgt voor het vervoer en toegang tot het museum, dankzij de steun van de Vrienden­loterij.
In totaal gingen er 39 mensen mee, waaronder enkele begeleiders.

Prachtige dag
SeniorenbusMarta Pan 3 kleinDrijvende sculptuur - Marta PanHet was een prachtige tocht over de Hoge Veluwe, met bloeiende krenten­bomen in de zon en langs het door architect Berlage ontworpen Jachthuis Sint Hubertus, voormalig buiten­verblijf van het echtpaar Kröller-Müller. De groep werd onthaald met koffie, gevolgd door een rond­leiding door het museum onder begeleiding van een gids. Er was ook nog een goed verzorgde lunch, daarna nog een vrije wandeling door de Beelden­tuin en toen weer terug naar Gorssel.
Joke Lubberdink: “Het was een prachtige dag voor iedereen”.


Gorssel, 20 april 2023

 

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends