Laatste nieuws

Graafschap bibliotheken zoekt twee leden voor raad van toezicht

Stichting Graafschap bibliotheken zoekt twee nieuwe leden voor de raad van toezicht. Voor deze vacatures worden kandidaten met het profiel bedrijfsvoering en met het profiel human resources gezocht.

     LogoBieb  

 

    Bieb Gorssel

      Bibliotheek Gorssel, 'Den Oldenhof'
      Hoofdstraat 45, Gorssel

Graafschap bibliotheken
Graafschap bibliotheken wil een actieve bijdrage leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van burgers in de gemeenten Lochem en Zutphen. Door geletterdheid te vergroten en digitale vaardigheden te versterken werkt de stichting aan de verbetering van de kansen in de maatschappij. De stichting telt vier vestigingen (in Lochem, Gorssel, Zutphen en Warnsveld) vijf ‘buurtbiebs’ (in Almen, Barchem, Eefde, Epse en Harfsen) en circa 20.000 leden. Jaarlijks bezoeken meer dan 350.000 mensen de locaties.

Raad van toezicht
De raad houdt toezicht op het beleid van de directeur-bestuurder en de algemene gang van zaken binnen de stichting, geeft advies en treedt op als sparringpartner. Van de raadsleden wordt onder meer een academisch werk- en denkniveau, maatschappelijke betrokkenheid en een ondernemersattitude gevraagd met bij voorkeur ervaring in een eindverantwoordelijke functie. Er zijn circa acht vergaderingen per jaar. De leden van de raad ontvangen geen financiële vergoeding.

De beide vacatures en een toelichting op de gevraagde profielen zijn te vinden op www.graafschapbibliotheken.nl.


Gorssel, 6 september 2017

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends