Laatste nieuws

Gratis lessen voor vrijwilligers

De Vrijwilligersacademie, onderdeel van Stichting Welzijn Lochem, biedt een drietal trainingen aan voor vrijwilligers in de gemeente Lochem. De academie is bedoeld voor iedereen die zich wel eens vrijwillig inzet in de gemeente Lochem. Van verenigingsbestuurder tot luizenmoeder, van voetbaltrainer tot verlener van naoberhulp. Opgeven kan via een mail aan vrijwilligersacademie@welzijnlochem of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bellen kan ook: 0573-297000.

De gesprekstechnieken-carrousel
foto lesMensen veranderen niet zomaar. De kans op verandering is het grootst als iemand je zelf vertelt over de verandering die hij of zij voor zichzelf zou willen. Maar hoe krijg je iemand zover om dat aan jou te vertellen? Dit leer je tijdens deze interactieve bijeenkomst. Je leert verschillende gesprekstechnieken kennen en gaat er vooral zelf actief mee oefenen.
De praktische training wordt gegeven door Moniek Vossebeld.
Wanneer: dinsdagavond 26 juni 2018, 19.30 - 21.30 uur.
Waar: Stichting Welzijn Lochem, Dr. Rivestraat 1, Lochem (boven de bibliotheek).

Vrijwilligers Gezocht
Wie kent het nou niet? Vrijwilligers nodig maar nergens te vinden! En laat nou je evenement, je organisatie of activiteit voor een groot deel afhankelijk zijn van deze fantastische mensen die zich zomaar inzetten om jou of jullie te helpen…. Tijd voor wat ondersteuning. Die wordt je mede namens de Sportraad geboden in de vorm van een workshop ‘vrijwilligers gezocht’ door de SESAM academie.
Wanneer: donderdag 5 juli 2018 van 19.00 tot 22.00 uur.
Waar: Kantoor SWL in Lochem, Dr. Rivestraat 1 te Lochem (boven de bibliotheek).

Meditatie Training
Soms is het even gewoon tijd voor jezelf. Maar dat is best lastig als je vaak druk bezig bent. Daarom bieden Jan-Anton en Elly Volbeda een gratis workshopsessie meditatieve training aan; op vier woensdag avonden. Deze workshop is gericht op ontspanning van lichaam en geest en persoonlijke ontwikkeling. Elly en Jan-Anton zijn meditatie leraren met een zeer ruime ervaring in binnen en buitenland. Zij kunnen je als geen ander laten ervaren wat meditatie voor jou kan doen.
Wanneer: woensdag 19 en 26 september en 3 en 10 oktober 2018 van 19.30 tot 21.30 uur.
Waar: Bij Sutfene – Het Spijk, Zutphensweg 202, Eefde.
 

Gorssel, 7 juni 2018

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends