Laatste nieuws

Gratis proefles Hatha Yoga van Karin Hibma

Heeft u behoefte aan meer ontspanning? Of een beter slaapritme? Misschien een goede gelegenheid om een gratis proefles Hatha Yoga van Karin Hibma te ervaren van Karin Hibma.

Hatha Yoga
KarinHibmaDriehoekshoudingKLYogadocente Karin Hibma in driehoekshoudingDocent Karin Hibma vertelt enthousiast over Hatha Yoga: “Het effect van Hatha Yoga is dat je je bewust wordt van onnodige spierspanning, meer controle hebt over je adem, je traint je spieren, de bloedcirculatie verbetert, net als je concentratie en je leert je makkelijker te ontspannen. Kortom genoeg redenen om eens een proefles te volgen.”

Hatha Yoga is geschikt voor iedereen ongeacht leeftijd en conditie. Ervaring met Yoga is niet nodig. Deelnemers beoefenen yoga binnen hun eigen mogelijkheden en grenzen. Karin: “De lessen zijn laagdrempelig. Ik wil graag iedereen op een nuchtere manier deze bewegingsleer en sport laten ervaren.”

Yoga voor Mannen
Karin Hibma geeft ook een vorm van yoga die wat meer is afgestemd op het mannelijk lichaam. De nadruk in deze lesvorm ligt meer op kracht, energie en de uitdaging.

Hardlopen & Yoga
Binnenkort start een workshop Hardlopen & Yoga. Karin: "Door hardlopen wordt de fysieke conditie verbeterd en door yoga wordt je bewuster van je lichaamshouding en ademhaling. Beide sporten stimuleren elkaar dus." Als u interesse heeft om mee te doen met deze workshop, dan kunt u zicxh aanmelden via de website In voor Yoga (zie hieronder).

Lestijden en informatie
Yoga voor mannen is op dinsdag van 20.45-21.45.
Hatha Yoga is op woensdag van 8.45 tot 9.45 of van 19.30-20.30 of 20.45-21.45 uur.

Meer informatie en aanmelding: 06-30562031 of www.invooryoga.nl

Karin Hibma heeft haar praktijk 'In voor Yoga' in Corpus State van fysiotherapeuten de Boer- de Jonge, aan de Nijverheidsstraat 8 in Gorssel.


Gorssel, 25 januari 2016

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends