Laatste nieuws

Gratis proeflessen kinderdans

Op 31 augustus 2018 presenteren huurders, clubs en (sport)verenigingen zich bij de seizoensopening van ’t Trefpunt. Carmen Stuitje, die al enkele jaren kinderdanslessen in ’t Trefpunt verzorgt, doet het anders. Zij laat haar aanbod zien door middel van proeflessen op woensdag 5 september 2018.

Kinderdans
Dansmix1 kleinDansers tijdens de eindpresentatie juni 2018Carmen Stuitje geeft al enkele jaren in ’t Trefpunt in Gorssel dansles aan kleuters in Gorssel en sinds begin 2018 zijn er ook dansmixlessen voor oudere basisschoolleerlingen (groepen 3 en 4 en groepen 5 t/ met 8). Carmen: “Uitgangspunten bij mijn lessen: jezelf mogen zijn, vrijheid en zelfvertrouwen ontwikkelen in het bewegen en plezier hebben met elkaar. Er wordt altijd gedanst aan de hand van een thema dat dicht bij de beleving van de kinderen ligt. Daarbij leren ze zich leren vrij te bewegen: alleen, in tweetallen, in de groep en in de kring. We dansen op verschillende soorten muziek: klassiek, jazz, pop, wereldmuziek, kids-top-20 muziek en bij de kleintjes ook op kinderliedjes. Elke les kent een vaste opbouw, waarin ook aandacht wordt besteed aan houding en balans, muzikaliteit en improvisatie (zelf pasjes en bewegingen bedenken). We werken toe naar een eindpresentatie in ‘t Trefpunt door alle kinderen samen. Vóór elke vakantie is er een kijkles in de studio voor de ouders, broertjes en zusjes”.

Proefles
De lessen beginnen in de week van 3 september 2018, waarbij de eerste week een open lesweek is, wat wil zeggen dat er op woensdag 5 september gratis proeflessen gevolgd kunnen worden. Na de proefles kunnen de kinderen zich opgeven voor het blok lessen tot aan de kerstvakantie. Vanaf week 36 t/m week 50 zijn dat dertien lessen in totaal. Instromen kan op elk moment. 

Lestijden
De kinderdanslessen van Carmen Stuitje zijn op woensdag in de studio van Yoin in ’t Trefpunt in Gorssel.
Dansmixgroep van groepen 3 en 4 (6-8 jaar): woensdag van 13.30-14.30 uur.
Kleuterdans (4-6 jaar): woensdag van 14.30-15.30 uur.
Dansmixgroep van groep 5 t/m 8 (8-12 jaar): vrijdag van 15.45-16.45 uur.

Aanmelden
Carmen Stuitje Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken./06-30157589.


Gorssel, 21 augustus 2018

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends