Laatste nieuws

Gratis tochtstrips van LochemEnergie

Zoals eerder gemeld organiseert LochemEnergie EnergieBespaar­Weken, met elke week een cadeau­tje waarmee bewoners hun energie­rekening kunnen verlagen. Onder het motto: ‘energie besparen en minder betalen... dat wil toch iedereen?’ geeft Lochem­Energie deze week tocht­strips cadeau. De actie is niet alleen bedoeld voor huis­eigenaren, maar dankzij de Huurdersbelangen­vereniging IJsseldal ook voor huurders van IJssel­dal Wonen.

Tochtwering
LE strip kleinGratis tochtwering van LochemEnergieDeze zesde week van de EnergieBespaarweken komt LochemEnergie met een oplossing voor een hard­nekkig probleem: tocht. Of je kozijnen nu van hout, kunststof of alumi­nium zijn, helemaal 100% sluiten ze nooit. In de loop van de tijd is er altijd wat ‘werking’ waardoor kieren ontstaan en door die kieren komt tocht. Gelukkig is daar een­voudig wat aan te doen.
De tochtstrip is gemaakt van siliconen en daardoor breed toepasbaar en duur­zaam. Je plaatst de tocht­strip eenvoudig in de sponning van alle deuren en ramen. Winkel­waarde: € 14,50 per stuk.
Aan de onderkant van de voordeur kun je geen tochtstrip plakken. Daar is een andere oplossing voor: een aluminium dorpel­strip, ter waarde van € 5,90.
De cadeaus worden in verband met de coronamaatregelen thuis bezorgd door leden van LochemEnergie in een van de elektrische auto's van Lochem­Energie/Elektrip. 

Aanmelden
Ga naar het aanvraagformulier op de website van LochemEnergie en schrijf in voor tocht- en of dorpel­strip. 
Ieder huishouden mag maximaal twee producten bestellen, dus een tochtstrip en een dorpel, of twee strips, of twee dorpels. In­schrijven kan tot uiterlijk 8 juni 24.00 uur.


Gorssel, 2 juni 2020

­

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends