Laatste nieuws

Gratis weegconsult bij diëtistenpraktijk Rosella Berghuis

Diëtistenpraktijk Rosella Berghuis, sinds enige jaren gevestigd in ‘Corpus State’ in Gorssel, geeft aan volwassenen en kinderen voedingsadvies voor onder meer overgewicht, ondergewicht, koolhydraatbeperkt dieet, darmproblemen, diabetes, verhoogd cholesterol.
DieetNikki kleinDiëtiste Nikki GerritsenDaarbij wordt samengewerkt met diverse disciplines als huisartsen, praktijkondersteuners en fysiotherapeuten. In de praktijk worden ook voorlichtingsbijeenkomsten en workshops gehouden.
Dieetadvisering wordt voor drie uur per jaar vergoed vanuit de basisverzekering. 

Openingstijden
De openingstijden van het diëtistenspreekuur in Gorssel zijn gewijzigd. Op maandag is Nikki Gerritsen aanwezig van 08.00-17.00 uur en op donderdagochtend van 0.800-12.00 uur is dat Annick Bieze.

Gratis weegconsult
DieetAnnick kleinDiëtiste Annick BiezeWie benieuwd is naar zijn gewicht of vetpercentage, of een andere vraag heeft met betrekking tot voeding is op maandag 1 oktober 2018 tussen 16.00 en 17.00 uur welkom voor een gratis weegconsult. 
De praktijk is gevestigd in Corpus State, Nijverheidsstraat 8 in Gorssel, in. Een afspraak maken kan via tel. 06-23105479 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Gorssel, 9 augustus 2018

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends