Laatste nieuws

Actueel aanbod huurwoningen IJsseldal Wonen

HaerkampHaerkamp 50, GorsselIJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huursector aan. Om het aanbod beter zichtbaar te maken voor de inwoners van Gorssel worden aangeboden woningen ook via Gorssel.nl bekendgemaakt. Het actuele aanbod betreft een seniorenwoning aan de Haerkamp 50.


Seniorenwoning
De seniorenwoning ligt aan de Haerkamp 50 en heeft drie kamers (een slaapkamer beneden en een tweede slaapkamer boven). De totale huurprijs bedraagt € 491,07 per maand. De minimum leeftijd is 50 jaar. Op deze woning kan gereageerd worden via www.woonkeus-stedendriehoek.nl (zoeken op Gorssel). De reactietermijn loopt tot en met donderdag 6 november 2014, 10.00 uur.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woningstichtingen in de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huurwoning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Stedendriehoek.
Het actuele aanbod wordt, in het geval van Gorssel, ook vermeld op de website van IJsseldal Wonen, maar via de website van Woonkeus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het woningaanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woningaanbod reageren, maar er worden wel verschillende voorwaarden gehanteerd.

Informatie
Voor informatie, zie
IJsseldal Wonen en
 Woonkeus Stedendriehoek.Gorssel.nl
4 november 2014

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends