Laatste nieuws

Harde werkers in het Openluchttheater

Veel vrijwilligers hebben de handen uit de mouwen gestoken in het kader van de landelijke actie NLdoet van het oranje Fonds. In het Openluchttheater is hard gewerkt om elektrakabels te leggen. Met hulp van vrijwilligers uit Gorssel en Eefde was de klus sneller klaar dan verwacht. Anton Bruggeman zorgt voor de aansluitingen en dan is het theater weer helemaal klaar voor het nieuwe seizoen, dat begint op zondagmiddag 6 april met een concert van de Dames van Adel.

OLT JTE_22-3-14_11Het Openluchttheater Gorssel heeft van de gemeente Lochem een fraaie klassieke straatlantaarn gekregen. Die is opgeknapt, geschilderd en voorzien van nieuwe kap en elektra  en is inmiddels geplaatst in het Openluchttheater. Op zaterdag 22 maart zijn tijdens de actie NLdoet de kabels gelegd. Daarvoor moesten eerst sleuven gegraven worden van de bestaande elektrakast naar de lamp en er is ook maar gelijk een kabel naar het berghok achter het podium gelegd.  Het graven van de sleuven was door de vele wortels best zwaar werk, maar vele handen maken licht werk en na 4 uur zwoegen lag de kabel, waren de sleuven weer dichtgegooid, en was alles weer netjes aangeharkt.

Montagebedrijf Anton Bruggeman zal komende dagen de aansluitingen in orde maken. Het bedrijf steunt het theater want dat hoeft slechts de materiaalkosten te betalen.

Zondag 6 april: Dames van Adel
OLT JTE_22-3-14_6Zondagmiddag 6 april is de eerste voorstelling van het nieuwe seizoen. De Dames van Adel zingen pareltjes uit de popmuziek in een welluidend driestemmig jasje, prachtig begeleid door gitaar, bas en percussie. Muziek en sfeer die helemaal past in het fraaie Openluchttheater Gorssel.
 

Gorssel, 22 maart 2014

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends