Laatste nieuws

Hardloopclinic loopt als een trein

Het was nog best spannend of er voldoende aanmeldingen zouden zijn voor de hardloop­clinic, die trim- en ATB club Sport ’88 uit Gorssel/Joppe in het voorjaar van 2019 wilde organiseren. De clinic was bedoeld om deelnemers uit Epse, Gorssel, Joppe Kring van Dorth, Laren, Harfsen en Eefde onder deskundige begelei­ding zo fit te krijgen dat zij probleemloos minimaal 5 km zouden kunnen hardlopen. 
Maar de belangstelling voor deze beginnerscursus was groot en vijftien aspirant-lopers en twee ervaren, maar geble­sseerde clubleden konden op zaterdag 9 maart een begin maken met de twaalf weken durende cursus. De hardlopers komen niet alleen uit Gorssel, Epse Harfsen en Eefde, maar zelfs uit Olst, Diepenveen, Deventer en Hengelo G. 

Motivatie is groot
Clinic Sport 88 1 kleinZowel op zaterdagmorgen als op dinsdagavond vinden de trainingen plaats onder leiding van de twee coaches John Immink en Richard Hafkamp. Start en eind­punt is het onder­komen van Sport ‘88 aan de Markeweg. Op de derde trainingsdag werd een presen­tatie verzorgd door Ingrid Enderink over een analyse van hardloopstijlen.
De motivatie van alle deelnemers is zeer groot. Na de trainingen zullen de aankomen­de lopers in staat zijn een afstand van minimaal 5 km te volbrengen. 

Sport ‘88
De hardloopclinic is een van de activiteiten van Sport ’88. Elke zaterdagmorgen van 8.30 uur tot circa 9.45 uur zijn er verschillende trainingen vanaf het clubhuis aan de Markeweg in Gorssel. Iedere loper en fietser is welkom bij deze hardloop- en fietsclub.­

 

Gorssel, 9 april 2019

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends