Laatste nieuws

Hardloopwedstrijd voor Ronald McDonald Kinderfonds

Trimgroep Sport'88 uit Joppe organiseert op Hemelvaartsdag 29 mei 2014 samen met Camping de Vlinderhoeve een dauwloop. Het is een hardloopwedstrijd (Run4Ride) voor een goed doel: het Ronald McDonald Kinderfonds. Na afloop wordt een ontbijt geserveerd. Een ziek kind kan niet zonder zijn ouders; kom een stuk hardlopen om de afstand tussen zieke kinderen en ouders te verkleinen.

Run4Ride
Ronaldmcdonaldhuis
Sport’88 organiseert in samenwerking met camping de Vlinderhoeve de dauwloop Run4Ride, waarvan alle inkomsten geheel ten goede komen aan het Ronald McDonald Kinderfonds. Na afloop krijgt elke deelnemer een ontbijt. Het is ook mogelijk alleen te ontbijten, dus neem je familie en/of andere supporters mee voor een goed begin van een gezellige Hemelvaartsdag.

Vlinderhoeve
Start en finish zijn bij Camping de Vlinderhoeve in Kring van Dorth. Er kunnen afstanden van 6 of 12 km gelopen worden. De start is om 07.30 uur, de inschrijving begint om 06.45 uur. Inschrijfgeld met ontbijt: € 7,50. Het is ook mogelijk om alleen te ontbijten (en niet aan de loop mee te doen): dan kost het ontbijt € 5,00.

Let wel: De inschrijving is ter plekke, gelieve zoveel mogelijk gepast geld mee te nemen; meld je wel eerst aan om verzekerd te zijn van een ontbijt! Na betaling krijg je een polsbandje dat recht geeft op het ontbijt na de loop.

Om een indicatie te krijgen van het aantal te verzorgen ontbijten wordt dringend verzocht je vooraf aan te melden, ook als je alleen komt ontbijten!

Homeride
teamvlinderhoeveDe opbrengst van de loop gaat naar Team Vlinderhoeve, een wielerteam dat meedoet aan de zogenaamde Homeride op 28 en 29 juni 2014.
De Homeride is een 500 km lange wielertocht, waarbij in teamverband binnen 24 uur van Groningen naar Maastricht gefietst wordt. Een nacht fietsen dus om de overnachtingen van ouders bij hun zieke kind in een academisch ziekenhuis te betalen. Ieder team werft minimaal € 7.000 aan sponsorgeld, maar probeert natuurlijk op een hoger bedrag uit te komen. Team Vlinderhoeve reed de Homeride in 2013 ook al en hun fantastische inzet en prestatie inspireerde Sport’88 deze dauwloop te organiseren.

Run4Ride betekent dus: een stuk hardlopen om Team Vlinderhoeve een grote afstand te laten rijden met als doel de afstand tussen zieke kinderen en ouders te verkleinen.

Informatie en aanmelden
Aanmelden op: Run4Ride.

Kijk voor meer informatie ook op www.vlinderhoeve.nl en www.homeride.nl.


Gorssel, 12 mei 2014

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends