Laatste nieuws

Harmonie Gorssel-Eefde 110 jaar

De Harmonie Gorssel-Eefde bestaat in 2018 110 jaar. Dit wordt gevierd met een speciale muziekavond op 24 november 2018 in de Hanzehof in Zutphen en met een reünie op 10 november 2018, waarvoor ook oud-leden worden uitgenodigd. 

Muziekavond
Harmonie on Tour kleinDe Harmonie Gorssel-Eefde bestaat in 2018 110 jaarDe Harmonie verzorgt op 24 november 2018 samen met zangeres/harpiste (en winnares van The Voice of Holland 2012) Iris Kroes en danser Mars Bentum een ‘avondje uit’. Iris Kroes zal onder begeleiding van De Harmonie onder andere ‘Halleluja’ van Leonard Cohen zingen. Mars Bentum en zijn dansers zetten samen met De Harmonie een ‘dance-act’ neer, met demonstraties van dansstijlen als street- en breakdance en Argentijnse tango. De Harmonie speelt bekende muziekstukken, bijvoorbeeld ‘An American in Paris’ van George Gershwin. 
Kaarten voor de muziekavond kosten € 15,25 en kunnen besteld worden via www.hanzehof.nl.

Reünie
De Harmonie organiseert op zaterdag 10 november 2018 voor leden en oud-leden  een reünie. De bijeenkomst vindt plaats in de protestantse kerk in Gorssel.
Oud-leden worden opgeroepen hun belangstelling hiervoor kenbaar te maken via e-mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Gorssel, 7 augustus 2018

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends