Laatste nieuws

Harmonie haalt oud papier op bij de afgesproken adressen

Vanwege de enigszins versoepelde corona­maatregelen heeft het bestuur van de Harmonie besloten om weer oud papier op te halen bij de afgesproken adressen in Eefde en Gorssel. Zaterdag 6 maart 2021 uiterlijk om 9 uur kan het weer gebundeld of in dozen aan de weg worden gezet.

Harmonie Logo Trans nieuw De afgelopen twee maanden is er door de omstandig­heden geen oud papier opgehaald door De Harmonie. Aanstaande zaterdag dus wel, maar alleen bij de mensen waarmee dat is afgesproken. Het betreft geen algemene huis-aan-huis ophaal.

De coördinator van de oud-papieractie van de Harmonie: “Zorg dat u uw papier uiterlijk 9 uur aan de weg heeft staan, want door het opknippen van de routes zijn de ophalers mogelijk eerder dan normaal bij uw adres. Als u zorgt dat alles netjes gebundeld of in dozen verpakt aan de weg staat, dan komen wij het zo ‘veilig’ mogelijk ophalen, d.w.z. door mensen uit één huishouden of met mondkapjes op in de auto.“

De Harmonie bekijkt van maand tot maand of het verantwoord is om papier op te halen. Dus geen garanties dat ze in april weer rijden. Via persoonlijke e-mails of de media worden de deelnemers van de oud-papieractie op de hoogte gehouden.

Overigens is er altijd de mogelijkheid om het zelf weg te brengen. Aan de Reeverdijk 5a in Eefde is een opslagplaats voor het Harmonie-oud papier. Dit geldt voor iedereen die van zijn oud papier af wil en De Harmonie wil steunen.
 

Gorssel, 1 maart 2021

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends