Laatste nieuws

Harmonie zoekt gastspelers voor Bigband

Na de gedwongen stilte zal De Harmonie de komende tijd weer flink van zich laten horen. Op zondagmiddag 10 april 2022 is er een concert in de kerk van Gorssel en tevens wordt de draad weer opgepakt van de in 2019 opgestarte Bigband ‘The Project’.  Na een vijftal repetities met dirigent Harry ten Brinke zal op zondag 3 juli de Bigband stukken spelen zoals Stompin’ At The Savoy van Benny Goodman, het door Whitney Houston bekend geworden Saving All My Love For You en Blue Train van John Coltrane.

HarmonieBigBand kleinVoor de Bigband is natuurlijk een andere bezetting nodig dan een harmonie­orkest en daarom nodigen zij geïnteresseerden uit om mee te doen. Zo ontstaat er een mooie mix van orkestleden en project­muzikanten. Het gaat om trombonisten, trompettisten, saxofonisten en muzikanten voor het combo en ritmesectie (gitaar, basgitaar of contrabas, piano, slagwerk).
De repetities vinden plaats in 't Trefpunt in Gorssel op vrijdag 13 mei (20 - 22 uur), zaterdag 21 mei (10 - 12 uur), vrijdag 3 juni (20 - 22 uur), zaterdag 25 juni (10 - 12 uur), vrijdag 1 juli (20 - 22 uur) en eventueel nog op zaterdagochtend 2 juli.
De uitvoering is op zondag 3 juli vanaf 11.30 uur in Het Hart in Eefde.

Wilt u meedoen met het Bigband-project? Aanmelden kan per e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar Gerrit Boschloo: 06 53 162422. Kosten voor deelname zijn € 35,- p.p. (alle repetities inbegrepen).
 

Gorssel, 13 maart 2022

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends