Laatste nieuws

Heel Gorssel bakt fair: kids-edition!

Bak jij de lekkerste taart? Is jouw cake thuis de favoriet? Dan is deze bakwedstrijd echt iets voor jou!

TaartenFemke28-10-1416Veel keus en een lastige taak voor de jury tijdens de taartenbakwedstrijd van vorig jaar.Op vrijdag 23 oktober aanstaande organiseert Eerlijk! Genieten (voorheen Wereldwinkel) weer een bakwedstrijd. Dit keer zijn de junior-koks en bakkers aan de beurt. Dus zit je in groep 5 tot en met 8 van de basisschool (in Gorssel, Joppe of Epse) en vind je het leuk om te bakken en te koken? Kom de jury dan verrassen met jouw fantastische baksel!

Wat moet je doen om mee te dingen naar de mooie prijzen:

  • Schrijf je voor 17 oktober in door het invullen van het formulier in de winkel (Hoofdstraat 43E, Gorssel), door het mailen van jouw naam aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door middel van het sturen van een bericht met jouw naam aan de facebookpagina van 'Wereldwinkel Gorssel'. Geef bij je aanmelding ook aan wat je gaat maken. Er is plaats voor maximaal 20 deelnemers. Dus schrijf je snel in!
  • Koop twee Fair Trade-gecertificeerde ingrediënten en maak hiermee jouw favoriete cake, muffins, soesjes, hartige taart, etc. Je mag zelf kiezen of je een zoete of een hartige creatie gaat maken.
  • Breng jouw baksel op 23 oktober 2015 tussen 12.00 en 13.30 uur naar de winkel Eerlijk! Genieten. Neem ook het recept mee waarop staat welke ingrediënten Fair Trade zijn.

TaartenFemke28-10-015Annemarie van der Peyl, winnares van vorig jaar, met haar mascarpone-citroentaart.

Wat kun je winnen?
Er zijn leuke en lekkere prijzen te winnen voor de 3 beste creaties. Daarnaast zal het winnende recept op de site van Eerlijk! Genieten komen te staan.

In de jury zitten dit jaar Jeroen Wendt, chefkok van het Bosrestaurant, Gerrit van Helvoort, van bakkerij G. van Helvoort en Annemarie van der Peyl, de winnares van de bakwedstrijd van vorig jaar. De jury start om 14.00 met het proeven en beoordelen. De prijsuitreiking is rond 16.00 uur. Daarna wordt al het lekkers natuurlijk met elkaar opgegeten!

Alvast veel bakplezier!

 

Gorssel, 18 september 2015

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends