Laatste nieuws

Help Gorssel 2 ‘aan de wedstrijd van hun leven’

Iedere week staan de Nederlandse amateur­voetbalvelden bol van de meest memorabele gebeurtenissen. Onwaarschijnlijke wereld­goals, technische hoog­standjes en doldwaze situaties. Het is alleen jammer dat alles gebeurt buiten het zicht van de tv-camera’s. Eén dag in het jaar brengen ESPN Nederland en de Vrienden­Loterij daar verandering in met ‘De Wedstrijd van je Leven’. Dan wordt er gespeeld tegen een team van oud-profs. In 2024 vindt die wedstrijd plaats op 31 mei, en ook Gorssel 2 van V.V. Gorssel heeft zich aan­gemeld. Het enthousiaste team vraagt om uw stem.

‘Wedstrijd van je leven’
VV Gorssel 2 2 kleinTeam Gorssel 2 (boven en onder)Alle seniorenteams uit het Nederlandse voetbal, mannen én vrouwen, konden zich vanaf 23 maart weer aanmelden via www.wedstrijdvanjeleven.nl. Het winnende team speelt op vrijdag 31 mei bij de eigen voetbal­vereniging tegen de oud-profs van FC de Rebellen. FC de Rebellen staat onder leiding van coach Theo Janssen en bestaat uit ex-profs waaronder Royston Drenthe, Ali Boussaboun en Andy van der Meijde. Zelfs de scheids­rechter is een ware professional, namelijk niemand minder dan Bas Nijhuis.

Eredivisiegevoel
VV Gorssel 2 1JPG klein'De Wedstrijd van je Leven' is een unieke actie van ESPN (een groep van televisie­zenders gericht op internationale sportcompetities) in samenwerking met de Vrienden­Loterij, waarbij een amateurteam voor het oog van voetbal­minnend Nederland het ware 'eredivisiegevoel' beleeft. De wedstrijd wordt live uitgezonden door ESPN, inclusief voor- en nabeschouwing met Aletha Leidelmeijer, interviews door Hans Kraaij jr. en wedstrijd­commentaar van Koert Westerman.

Stem op Gorssel 2!
Teams met de meeste stemmen en de meest originele acties om stemmen te werven maken kans op het finale­ticket. En dat wil ook het tweede elftal van V.V. Gorssel natuurlijk maar al te graag. 
Daarom vraagt Gorssel 2 om uw stem. Het team bestaat uit een enthousiaste groep jongens waarin het plezier voorop staat. Af en toe winnen ze nog wel eens een wedstrijdje en dat willen ze op 31 mei ook laten zien tegen FC De Rebellen tijdens ‘de wedstrijd van hun leven’. 
Stem via onderstaande link op VV Gorssel Heren 2 (za). Stemmen kan tot vrijdag 10 mei.
Het team is u dankbaar.

Stemmen kan via: https://www.wedstrijdvanjeleven.nl/#/club/bbkx624-t905833581/


Gorssel, 25 maart 2024

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends