Laatste nieuws

Hengelaars nemen afscheid van een steunpilaar

Zaterdagavond 30 oktober 2021 tijdens de prijsuitreiking aan het eind van het wedstrijd­seizoen heeft Hengelsportvereniging 'Ons Genoegen' afscheid genomen van secretaris Gerrit Bosvelt. Na ruim 35 jaar vindt Gerrit het tijd dat er een opvolger komt om zijn werk voort te zetten. Dat zal een hele kluif worden want Gerrit deed zijn werk met hart en ziel.
Altijd stond hij klaar om de vergunningen van de leden te regelen, soms midden in de nacht, omdat de leden uit Duitsland zo nodig de volgende morgen vroeg wilden vissen. Ruim 25.000 vergunningen heeft hij afgegeven in deze jaren. Geen moeite was hem teveel als het ging om overleg met gemeente, belangengroeperingen of visverenigingen.

Gerrit Bosvelt kleinGerrit en Jannie BosveltZelf kwam Gerrit de laatste tijd weinig aan actief vissen toe. Hij krijgt nu wat meer tijd voor zijn andere passie Go Ahead Eagles. Uit handen van de voorzitter Jan Rodenburg kreeg zijn vrouw Jannie Bosvelt een prachtige bos bloemen en Gerrit, hoe kan het ook anders, een origineel flesje IJsselwater, het bekende likeurtje uit Gorssel, vergezeld van een envelop met inhoud. Het was Gerrits uitdrukkelijke wens om niet benoemd te worden tot erelid van de vereniging.
De vereniging bedankt Gerrit voor alles wat hij voor de leden en de hengelsport heeft gedaan.

De nieuwe secretaris is Gerrit van Someren. Belangstellenden kunnen met hem contact opnemen via telefoon 0570-597778 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  
Gorssel, 31 oktober 2021

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends