Laatste nieuws

Henk van Dort publiceert nieuw boek

Nu ik omslag-001Nu ik, Sturen met passie
‘Nu ik, sturen met passie’, gaat over de samenhang van eigenlijke en oneigenlijke individuele vermogens van de mens en is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar zingeving in het leven. “Kunst en cultuur prikkelen onze kritische geest en scheppen de juiste verhoudingen in onze zoekende ziel.”

Eerdere boeken
Henk is als auteur bekend van zijn eerder verschenen boekAangeraakt’, waarin hij de gebeurtenissen uit zijn jeugd beschrijft die een rol hebben gespeeld bij zijn persoonlijke ontwikkeling. Een ontroerend verhaal, dat tracht het lijden niet uit de context van het leven te halen. De intentie van het boek is dat je ook kracht kunt putten uit minder leuke dingen.
Zijn tweede boek, ‘Het verlangen naar een paradijs’, gaat over het ontstaan van de Zorgtuin aan de IJssel in Gorssel. Een project dat enerzijds zoekt naar manieren om dit deel van het landschap te verbinden met de gemeenschap en anderzijds een brug wil slaan tussen jong en oud, weerbaar en kwetsbaar.

Informatie
De drie boeken (uitgaven van Jaap Verheij Boekproducties) zijn te bestellen bij de boekhandel en voorradig bij kantoorboekhandel Bechtle in Gorssel.
Nu Ik, Sturen met passie (ISBN 978 94 91748 14 1)
Aangeraakt (ISBN 97890 816799 30)
Het verlangen naar een paradijs (ISBN 978 90 816799 5 4)

Gorssel, 20 mei 2014 

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends