Laatste nieuws

Herdertjestocht Gorssel met de allermooiste popsongs!

Zondag 20 december 2015 organiseert de Protestante Gemeente Gorssel/Epse weer de Herdertjestocht, dit keer gecombineerd met een selectie uit de hits van de Top 2000.
In deze ‘andere’ kersttijdklassieker gaat het nu om de betekenis van de teksten van de popsongs tegen de achtergrond van de kerstgedachte. De start is zondag 20 december tussen 18.45 en 19.30 uur bij de toren van de protestantse kerk in Gorssel.  

Popsongs
Top 3Maak het mee: de Herdertjestocht met de allermooiste popsongs! Onderweg zullen de verschillende popsongs te horen zijn, gezongen of heerlijk zelf meegezongen, verbeeld en zelf beleefd worden op aanwijzingen van de personages uit het Kerstverhaal.
Natuurlijk zijn op de tocht weer de brandende kaarsjes en de humorvol uitgebeelde personages uit het Kerstverhaal te zien. De Romeinen zijn inmiddels beroemd tot buiten de grenzen van Gelderland en de schapen staan al weer klaar om geteld te worden.
Loop mee en geniet van deze combinatie: het Bijbelverhaal met Top 2000 liederen. In verschillende kerken worden al diensten zo gevierd.

Kies je eigen Top 3
De afbeelding hiernaast toont een lijst met 40 toppers.
Kies daaruit je favoriete top drie en geef die nummers door aan Ella Jansen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Wilma Makkink (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Je favoriete Top 3 mag ook in de bus bij Ravensweerdsweg 7 in Gorssel.
Maak het mee: de Herdertjestocht met de allermooiste popsongs!


Gorssel, 24 november 2015

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends