Laatste nieuws

Heropening Keukenstudio Stormink

Keukenstudio Stormink geeft zaterdag 12 januari 2018 een feest ter gelegenheid van de opening van de nieuwe showroom. Gorssel.nl ging vast een kijkje nemen en was nieuwsgierig naar het verhaal van Mathijs Marang, die inmiddels twee jaar eigenaar is van de keukenstudio.

Creativiteit
Stormink JTE 10 1 19 6Mathijs Marang, 2 jaar eigenaar van Keukenstudio StorminkHet was voor Mathijs niet makkelijk om Erik Stormink, de vorige eigenaar, te evenaren. Klanten waren gewend aan en gesteld op Erik en Jolanda Stormink. Slapeloze nachten heeft hij ervan gehad. Omdat de ‘roots’ van Mathijs niet in de keukens liggen, heeft hij heel hard gewerkt om zich het vak eigen te maken. Hij heeft hierbij veel geleerd van Erik, Janny en Joëlle. Keuken­fabrieken, beurzen, cursussen, sketch-up: alles heeft Mathijs aangepakt om zich het vak zo snel mogelijk eigen te maken. Hij overweegt nog om zich te verdiepen in de binnen­huis­architectuur. Inmiddels heeft hij het vak geheel onder de knie gekregen, hij leert nog iedere dag en geniet van de creativiteit die je er in kwijt kunt in de geest van Erik en Jolanda Stormink.

Goed concept, maar wel met de tijd mee
StorminkKeukenstudio Stormink aan de Hoofdstraat in GorsselOp de vraag wat er de afgelopen twee jaar veranderd is, antwoord Mathijs: "Eigenlijk niet zo heel erg veel. We geven dezelfde goede service aan klanten, het team is hetzelfde gebleven, we leveren een mooi product van goede kwaliteit. Eigenlijk werken we nog steeds in de geest van de vorige eigenaren”. Jolanda Stormink voelt zich nog steeds betrokken bij de zaak en komt met enige regel­maat naar opleveringen kijken. Epi Stormink (de vader van Erik) levert hand- en span­diensten en hij zorgt er onder meer voor dat de tuin en de buiten­kant van de studio er spic en span uitzien.
Stormink JTE 10 1 19 14Mathijs: “We willen ook niet veel veranderen omdat het concept gewoon goed is. Natuurlijk gaan we met onze tijd mee: de ICT is flink aangepakt en naast Janny en Joëlle komt er in de zomer een binnen­huis­ontwerpster bij. We hebben een eigen meubel­lijn, (eetkamer­)stoelen, bar­krukken, banken etc. en alles is in diverse uitvoeringen en stoffen te leveren. We proberen de show­room naar een iets hoger, gedurfder niveau te tillen, wel met keukens van hetzelfde prijs­niveau. De klanten verwachten ook vernieuwing, ze zijn uitgesprokener. Een keuken is niet alleen meer een keuken, het is een serieus onderdeel van het huis en men stemt er het interieur op af. Ook daar gaan wij in mee”.

Toekomstplannen
Stormink JTE 10 1 19 2Van de zomer krijgt de keuken­studio er zo’n 80 m2 bij, de vrijkomende ruimte van de naastliggende dieren­artsen­praktijk. Zo hoopt hij de showroom met nog meer modellen te kunnen verfraaien. Hij kan daarmee zijn klanten een zeer divers aanbod aan keukens laten zien, zowel in prijs als in uitstraling.

Hidden kitchen
Stormink JTE 10 1 19 19Iedereen is op 12 januari tussen 10.00 en 14.00 uur van harte welkom bij Keukens­tudio Stormink om de nieuwe showroom te komen bewonderen. Er zijn diverse food­trucks, kook- en leveranciers­demonstraties, lekkere hapjes van Hapjezz en er is een dj. Ook de Stormink food­truck wordt gedemonstreerd. Deze tijdelijke keuken kan gebruikt worden tijdens een keuken­verbouwing of bij een familie­feestje. Bewonder de showroom, de vitrines, het kantoor, de kunst en de nieuwe verlichting (voor die nieuwe verlichting werd samen­gewerkt met de Deventer woon­winkel Carlos in huis design, winnaar van de Deventer promotieprijs 2019.) Maar zoek vooral het nieuwe pronkstuk: de ‘hidden kitchen’ oftewel: de onzichtbare keuken.

Keukenstudio Stormink bevindt zich aan de Hoofdstraat 25, 7213 CN Gorssel.
  

  
Redactie Gorssel.nl
10 januari 2019

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends