Laatste nieuws

Herstelwerkzaamheden kruispunt Quatre Bras

Er zijn herstelwerkzaamheden nodig aan de hoofdrijbaan van de N48 bij het kruispunt Quatre Bras. Het gaat om het vervangen van de deklaag van de weghelft aan de zijde van de Flierder­weg.
Quatre Bras 110921 kleinDe N348-afslag naar de Flierderweg is op 11 en 12 september 2021 afgesloten voor gemotoriseerd verkeerOp zaterdag 11 september vanaf 7.00 uur wordt de betreffende weg­helft afgesloten. Ook de aan­sluiting van de Flierder­weg op de N348 wordt afgesloten. Het door­gaande verkeer wordt langs de werkzaam­heden geleid. Het lokale gemotori­seerde verkeer richting Flierder­weg moet vanuit beide rij­richtingen gebruik maken van de Markeweg.  Zondag 12 september wordt de nieuwe asfalt­deklaag aangebracht. Aan het eind van de middag van 12 september wordt de rijbaan weer vrij­gegeven. Voor fietsers blijven het fietspad langs de N348 en de afslag naar de Flierder­weg bereikbaar.
De asfalterings­werkzaamheden bij Quatre Bras worden gecombineerd met het werk aan het kruispunt Jodendijk/­Scheuterdijk nabij Eefde. Zo wordt de verkeers­hinder zoveel mogelijk beperkt. Het weg­gedeelte van de N348 ter hoogte van de kruising Jodendijk/­Scheuterdijk wordt wegens asfalterings­werkzaamheden in beide richtingen afgesloten op vrijdag 10 september vanaf 19.00 uur tot maandag 13 september 05.00 uur.


Redactie Gorssel.nl
9 september 2021

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends