Laatste nieuws

Het beste wild uit de regio

Ree, fazant, haas of eend. Slager Jan Rodenburg is klaar voor het wildseizoen. De redactie van Gorssel.nl ging op bezoek bij dit ambachtelijk én moderne bedrijf in Gorssel.

Lees het verslag in de rubriek Uitgelicht.

RodenburgWinkel415x152

 

Redactie Gorssel.nl
9 november 2012

 

Deel deze pagina

Reageer

Uw reactie op nieuwsberichten is welkom, mits onder eigen naam en in vriendelijke bewoordingen.
Reacties zijn voor iedereen zichtbaar.
Voor inhoudelijke vragen kunt u beter rechtstreeks contact opnemen met de betrokkenen.
Spelregels

Eén reactie

  • Erg leuk om de slagerij van binnen te bekijken. Leuk om te weten dat Jan en Nel alleen regionaal wild verkopen en al hun vlees zelf uitkiezen bij de boer waar het geboren wordt en opgroeit met het juiste voedsel. Een koe vetmesten kan namelijk iedereen, volgens Jan. Ik ga deze maanden de door Jan zelfgemaakte wildpaté kopen.

Als antwoord op Some User