Laatste nieuws

Het is bijna 5 december!

Zoals altijd meert de Sint weer aan bij de Veerstoep. Maar: er zijn wat zorgen, omdat het gerucht gaat dat hij problemen met zijn ogen heeft. Zou hij wel op de goede boot stappen en aanmeren bij het juiste dorp? Ach, we laten ons maar niet laten ontmoedigen en we treffen gewoon de voorbereidingen om Sinterklaas een warm welkom te heten!

De aankomst van  Sinterklaas
Sint2017Iedereen wordt van harte uitgenodigd om Sinterklaas op dinsdag 5 december samen met de Vullerschool op te gaan halen. Hoe meer mensen, hoe meer vreugd! Wil iedereen achteraan de stoet met kinderen aansluiten? Op die manier is er een goed overzicht.
Om 8.30 uur vertrekken de leerlingen van de Vullerschool (Veldhofstraat) richting de IJssel. De stoet loopt via de Hoofdstraat, de Esdoornlaan en de Molenweg en steekt ter hoogte van de Elfuursweg de Deventerweg over. Via de Veerweg gaat het dan naar de veerstoep. Rond 09.00 uur komen Sinterklaas en zijn pieten bij de veerstoep aan. Met Sinterklaas voorop gaat de stoet via de eerdergenoemde route terug naar de Hoofdstraat. Rond 10.00 uur komen ze aan op het plein bij Den Oldenhof. Daar wordt Sinterklaas toegezongen en laten de pieten hun fratsen zien. Rond 10.30 uur gaan de kinderen van de Vullerschool weer terug naar school, waar hun Sinterklaasfeest wordt voortgezet. 
Iedereen tot ziens op 5 december!

Gorssel, 22 november 2017

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends