Laatste nieuws

Het is bijna zover, Carnaval in Kakkersgat!

Carnavalsvereniging De Gorsselnarren is er klaar voor! De carnavalsweek is in zicht. Komt u ook?

   CV-Tof-325
    Prins Anton, Prinses Annelies en Adjudant Erik
    

Prins Anton, Prinses Annelies en Adjudant Erik de Jong en alle leden van de De Gorsselnarren maken zich klaar om een fantastisch feest voor u te organiseren. Er is voor een ieder wat wils, voor jong en oud!

Gorssel draait door
Vrijdagavond 8 februari wordt de carnavalsweek goed begonnen in Residentie De Roskam met een nieuwe editie van ‘Gorssel Draait Door’. Sketches van verschillende lokale artiesten zullen deze avond de revue passeren. Dit wordt gegarandeerd lachen geblazen! Op zaterdagmiddag  wordt dit nog eens dunnetjes over gedaan tijdens de seniorenmiddag.
Daaropvolgend wordt op zaterdagavond een Groot Gemaskerd Carnavalsbal georganiseerd onder muzikale begeleiding van DJ Jeronimo en de Gebroeders Ko.

Kinderen
Op zondagmiddag worden de kinderen lekker verwend tijdens het Kindercarnaval met het optreden van Bart Juwett (o.a. goochelen en buikspreken ) en kunnen zij op de foto met Bob de Bouwer! Aansluitend is er Café Carnaval in Residentie de Roskam en voor wie er geen genoeg van kan krijgen wordt deze dag afgesloten met Kleintje Carnaval in eetcafé de Hoek.

   
    CVprogramma2013 klein

Biertapwedstrijd
Dan loopt het Carnavalsfeest alweer bijna op zijn einde. Maar dit wordt op 12 februari knallend afgesloten met de biertapwedstrijden! De muzikale begeleiding zal worden verzorgd door ‘Tsjonge Jonge’ en diverse lokale artiesten.  

De Gorsselnarren kijken er erg naar uit en verwelkomen u graag tijdens het carnavalsweekend van 8 t/m 12 februari!

Kaarten voor “Gorssel Draait Door” en het “Groot Gemaskerd Carnavalsbal” zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Kantoorboekhandel Bechtle en Slijterij de Wingerd te Gorssel.

Wilt u meer informatie over het programma? Bekijk dan de website (www.degorsselnarren.nl), het Kakkersgatnieuws en de advertenties in de lokale weekkranten.

Namens het Prinsenpaar en De Gorsselnarren graag tot ziens tijdens het Carnaval in het Kakkersgat!

Alaaf!


Gorssel, 21 januari 2013

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends