Laatste nieuws

Het is zover: bewegen is verbinden!

Inloopspreekuur
KarienDeBoer StevenFFKarien de Boer en Steven ter Haar in de oefenruimte van de Fitness Factory in 't TrefpuntIedere donderdag van 11.00 tot 12.00 uur is er een inloopspreekuur in de Fitness Factory Gorssel. Steven ter Haar, eigenaar van de Fitness Factory licht toe: “Wij merken dat veel klanten zich afvragen af of ze met bepaalde lichamelijke klachten wel kunnen sporten, of dat het  toch beter is om eerst een aantal behandelingen te ondergaan. Een fysiotherapeut kan snel en goed beoordelen wat voor hen het beste plan van aanpak is. Zij kan ook een aangepast sportprogramma voorstellen dat de sporters gaan doorlopen.”

Sporten onder begeleiding
Vervolgens gaan de twee samenwerkingspartners ook een uur sporten aanbieden onder begeleiding van een fysiotherapeut. Dit zal iedere donderdag van 14.00 tot 15.00 uur zijn. Hierin kunt u, ook met klachten van fysieke aard, een veilige start maken met fitness. Per slot van rekening  is het zowel voor de  fysiotherapeuten als voor de fitnessinstructeurs een grote wens dat er zoveel mogelijk mensen in beweging komen met zo min mogelijk blessureleed. Karien de Boer vult aan: “Vooral voor mensen op oudere leeftijd is dit een perfecte mogelijkheid. Met bewegen kunt u uw bloeddruk of suikerspiegel omlaag krijgen en artrose een vertraging toeroepen. Maar vooral ook dat u zich energieker en fitter voelt. Daar doen we het voor!”

Kom en laat u inspireren tot bewegen!
Op de website van Fitness Factory Gorssel kunt u zich opgeven voor het sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut. Bij het inloopspreekuur kunt u vrijblijvend binnenlopen.


Gorssel, 26 maart 2014

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends