Laatste nieuws

Het leukste tennisevent van het jaar

Het Zomer Markepaaltoernooi van LTC Gorssel heeft alles in huis voor tennissers en tennisliefhebbers: Mooi tennis, live muziek, een hapje en een drankje. Het toernooi is van maandag 25 juni tot en met zondag 1 juli. Maar ook voor wie niet meedoet valt er volop te genieten van sport én gezelligheid.

zomermarkepaalVoor tennissers uit de regio is het jaarlijkse Zomer Markepaaltoernooi een begrip geworden. Het toernooi staat garant voor een flinke competitie met mooie rally’s, adembenemende matchpoints en vooral veel plezier. Tennissers vanaf 25 jaar kunnen zich nog tot 15 juni inschrijven in de heren dubbel, dames dubbel of gemengd dubbel.

Supporters van harte welkom
Net als bij Wimbledon of Roland Garros is publiek bij de wedstrijden van LTC Gorssel onmisbaar. Op elk niveau geeft een aanmoediging de spelers weer nieuwe energie. Enthousiaste supporters zijn op het Markepaaltoernooi daarom van harte welkom. Ook als u geen lid bent van de tennisvereniging. De banen zijn ’s avonds mooi verlicht en er staat een hapje en een drankje klaar voor alle bezoekers.

Ook voor muziekliefhebbers
Kenmerkend aan het Zomer Markepaaltoernooi is ook de muziek. Van Akoestische sixties muziek tot Amerikaanse rock en swingende beats. Elke avond is er live muziek van onder meer band Indigo op vrijdag, Nodox op zaterdagmiddag en het duo Weima en van der Werf bij de prijsuitreiking op zondagmiddag.
Inschrijven voor het toernooi of meer weten? Kijk op www.ltcgorssel.nl 


Gorssel, 8 juni 2018

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends