Laatste nieuws

Het Openluchttheater gaat in mei weer van start

Het Openluchttheater Gorssel kan dit seizoen gelukkig de mooie locatie weer openen. Na een lange periode van corona­perikelen staan voor dit seizoen weer een aantal vernieuwende en ook ‘gouwe ouwe’ voorstellingen op het programma.

OneAFter909 kleinOne after 909 zal op 25 juni 2022 liedjes van The Beatles in het Gorssels openluchttheater spelen“Wat een feest!” aldus de woordvoerder van het theater. “Twee jaar hebben we geen voor­stellingen kunnen organiseren, wel hebben we in 2020 een opname van de band Moonyard kunnen maken. Deze kon op onze site bezien en beluisterd kon worden. Nu zijn we weer in volle gang, het programma is klaar en we zijn bezig om het theater weer in perfecte staat te brengen. Van de Rabobank hebben we een mooie cheque ontvangen waarmee we binnenkort nog eens extra bankjes zullen plaatsen. Wij als bestuur en de vele vrijwilligers zijn er helemaal klaar voor en hopen dat we weer veel bezoekers mogen ontvangen.”

Programma 2022

Abraham Gezien: zondag 22 mei, 11.00 uur
Een koffieconcert van het salonorkest Abraham Gezien uit Deventer. Het orkest bestaat uit een groep zeer enthousiaste musici onder professionele leiding . De koffie staat om 10.30 uur klaar. Kom op tijd dan heeft een mooi plaatsje vooraan.

Beatles tributeband One after 909: zaterdag 25 juni, 20.00 uur
Velen zullen zich het optreden in juni 2019 herinneren, waarbij de band op het verhoogde podium stond en velen op het net aangelegde tweede podium stonden te dansen. Door een anonieme sponsor die een forse éénmalige bijdrage heeft toegezegd zal de vier mans formatie uitgebreid worden met een blazerssectie. Daarmee zullen vrijwel alle songs van The Beatles vertolkt kunnen worden.

Clown Okidoki: zondag 3 juli, 15.00 uur
Ook een bekende in het theater. Deze superleuke clown, die al voor de start van de voorstelling de lachers op zijn hand heeft stond ook in juli 2019 in het theater. Een groot feest voor de kinderen maar ook voor de ouders en de opa’s en oma’s. Vooraf zal er weer voor de kinderen de mogelijkheid zijn zich te verkleden of laten schminken.

Iers kleinPog Mo ThoinThree Guys named Joe, zaterdag 13 augustus, 20.00 uur
Drie heren met een bas, een gitaar en een cajon en drie prachtige stemmen. Ze spelen songs van Simon & Garfunkel, Neil Sedaka en vele anderen. Het resultaat is een aanstekelijke Americana- en Popmix van driestemmige magie die niemand onberoerd zal laten.

Pog Mo Thoin, zaterdag 3 september, 20.00 uur
Deze prachtige band was al eerder gecontracteerd maar corona heeft toen roet in het eten gegooid. Pog mo thoin is een folkband die met een wisselende bezetting al vele jaren traditionele Ierse folkmuziek ten gehore brengt. De muziek heeft een opzwepend karakter dat veel mensen aanspreekt en plezier geeft. Met een whiskyproeverij wordt het ongetwijfeld weer een zeer gezellige en muzikale Ierse avond.

Vocal Group Notes, zondag 18 september, 15.00 uur
VGN1 kleinVocal Group NotesEen gepassioneerde groep zangers en zangeressen uit de regio die met elkaar muziek maken. Ze zijn geen koor, geen band maar uniek in zijn soort: NOTES. Ze zingen en vermaken het publiek tijdens het optreden op een enthousiaste en aanstekelijke manier. Deze laatste voorstelling van het seizoen wordt daarmee weer een echte feestmiddag in ons theater!

De voorstellingen in het Openluchttheater Gorssel zijn gratis toegankelijk. Wel op tijd komen want dan kunt u nog een zitplaats bemachtigen.
Kijk voor meer informatie over het theater, de voorstellingen, en de mogelijkheden om mee te helpen als vrijwilliger op de website www.openluchttheatergorssel.nl


Gorssel, 16 april 2022

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends